Cum sa alegi lenjeria modelatoare corect? 3 sfaturi de care sa tii cont

Obținerea unei ținute modelatoare perfecte poate fi o provocare. Trebuie să găsești ceva care să fie confortabil, să te susțină și să fie atractiv în același timp. Acest tip de lenjerie are o varietate de stiluri, texturi și culori care pot funcționa pentru orice ocazie. În plus, lenjeria modelatoare este versatilă – o poți purta în fiecare zi fără să te simți restricționată. Pentru a alege modelul potrivit pentru tine, ia în considerare tipul tău de corp și alege un model confortabil, care să te avantajeze.

Ia în considerare tipul de corp și determină forma pe care o dorești

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi o lenjerie modelatoare. În primul rând, gândește-te la tipul tău de corp. Ai curbe sau corpul este lipsit de forme? Bustul tău tinde să fie mai mare decât alte zone ale corpului tău? Aceste întrebări te vor ajuta să decizi ce tipuri de lenjerie ți se vor potrivi cel mai bine.

În al doilea rând, determină forma pe care o dorești. Lenjeria modelatoare poate veni în multe forme și mărimi diferite, dar cel mai important este că trebuie să se potrivească perfect, dar nu prea strâns. O compresie prea mare poate duce la disconfort. Cu un body dama modelator, nu vei da greș, indiferent de tipul de siluetă pe care îl ai. 

Alege un model care să te avantajeze și să fie confortabil

Când vine vorba de lenjerie, există o mulțime de opțiuni diferite. Poate fi dificil să decizi care este cea mai potrivită pentru tine și chiar mai greu să o porți în mod responsabil. De aceea, ar trebui să ai în vedere câțiva factori atunci când alegi o nouă lenjerie modelatoare. Vei dori să te asiguri că modelul pe care îl alegi este potrivit pentru tipul și mărimea ta de corp, precum și că se potrivește confortabil pe tot corpul tău. De exemplu, un corset modelator îți poate sublinia linia taliei și netezi forma coapselor, dar va rămâne confortabil în timpul purtării.

În plus, este important să găsești modele cu o construcție bună, astfel încât să nu se ridice sau să se deplaseze în timpul purtării. Caută chiloți care se potrivesc bine, dar nu prea strâns. Ar trebui să îți îmbrățișeze curbele fără a fi restrictivi sau incomozi. Asigură-te că lenjeria se așează frumos pe șolduri, acoperindu-ți burta, dar fără să te strângă. 

Încearcă diferite lenjerii modelatoare pentru a găsi modelul perfect

Lenjeria modelatoare este o parte importantă a oricărei garderobe și este deosebit de importantă pentru femeile care încearcă să mențină o siluetă perfectă. Poate fi dificil să îți dai seama ce tip de lenjeria va funcționa cel mai bine pentru tine. De aceea, este util să experimentezi cu diferite stiluri până când vei găsi ceva care să ți se potrivească bine și să arate flatant. Cu ajutorul unor colanti modelatori, vei obține un echilibru al formelor coapselor tale, astfel încât să creezi proporții egale cu cele ale bustului. În schimb, un maiou modelator cu bust deschis, îți va accentua linia bustului și netezi zona abdomenului. 

Există o mulțime de designeri care au venit cu cele mai confortabile, fabuloase și stilate lenjerii modelatoare. Acum poți alege stilul și culoarea preferată pentru a-ți etala un corp cu forme cu stil. Cu toate acestea, asigură-te că optezi pentru cea care se potrivește tipului tău de corp și nevoilor proprii. O verificare amănunțită a modelelor te poate ajuta să găsești unul care să te facă să te simți bine.