3 masaje care iti vindeca trupul si sufletul

Alege să te vindeci pe deplin. Tratează-ți corpul ca pe un întreg. Masajul terapeutic este o alternativă de vindecare  pentru organism. Excepțional și pentru  relaxare, acest gen de masaj oferă rezultate excelente atunci când vine vorba de anumite afecțiuni.

Danubius Health Spa Resort mizează pe 3 masaje care vindecă atât trupul, cât și sufletul. Acestea sunt masajul plantar, tratamentul dorsal detoxifiant cu miere și masajul vital cu vacuum. Iată cum acționează aceste terapii.

Concentrat asupra picioarelor, masajul plantar îmbunătătește circulația sanguină. Și înlătură tensiunea și oboseala acumulată. Este ideal dupa o zi obositoare sau o călătorie epuizantă.
    
Tratamentul dorsal detoxifiant cu miere vizează spatele. Efectuat cu mișcări lente, acesta activează organele interioare și elimină toxinele din organism. Se recomandă în cazul problemelor la nivelul coloanei vertebrale, gât, umeri, dureri de spate, reumatism și inflamații ale încheieturilor.

Masajul vital cu vacuum se efectuează cu o ventuză specială din cauciuc, care exercită un efect natural de vacuum. Este o terapie deosebit de eficientă în stimularea circulației sanguine.

www.danubiushotels.ro

Masaj platar:  20′ – 35.00 RON
Masaj detoxifiant cu miere – 15′ – 30.00 RON
Masaj Vital cu vacuum – 20’ – 30 RON