4 sfaturi cheie de la Neutrogena® pentru ingrijirea pielii pe timp de vara

Descoperă cât de important este să îți îngrijești pielea cu Neutrogena®

În perioada verii, ne bucurăm din plin de soare și plajă. Este important să avem grijă de pielea noastră pe tot parcursul anului, dar în această perioadă acest aspect devine esențial. Expunerea la soare, deshidratarea și arsurile solare pot provoca pielii daune ireversibile. Astfel, am pus laolaltă 4 sfaturi cheie pentru a avea o piele sănătoasă și hidratată în aceste luni, când ne expunem cel mai mult la soare.

1. CURĂȚARE
Cu siguranță, este primul lucru pe care îl facem când ne trezim. Dar trebuie să ne amintim că acest pas al rutinei faciale este unul dintre cele mai importante, mai ales în această perioadă a anului. Din cauza transpirației, diferențelor de temperatură și mediului înconjurător, pielea noastră suferă mai mult decât ne imaginăm și mai multă murdărie se acumulează în pori, făcând tenul mai puțin hidratat și tern. Prin urmare, pentru a avea un ten perfect bronzat, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să îndepărtăm toată murdăria de pe piele.

Apa micelară Neutrogena® Hydro Boost cu acțiune triplă – Are o formulă specială, îmbogățită cu acid hialuronic și trei tipuri de molecule micelare, care funcționează simultan pentru a curăța și a hidrata în profunzime.

*Preț recomandat: 37,99 RON, TVA inclus

2. HIDRATARE
Hidratarea pielii este esențială în această perioadă a anului. Pielea ternă și uscată reflectă lipsa consumului de apă. Există anumiți factori care provoacă deshidratarea pielii, precum factorii hormonali, mediul uscat sau expunerea la soare. Prin urmare, deși hidratarea ar trebui menținută pe tot parcursul anului, este cu atât mai importantă în timpul verii.

HIDRATAREA FACIALĂ

Gelul hidratant Neutrogena® Hydro Boost pentru piele normală și mixtă, formulat cu acid hialuronic, este perfect pentru cei care preferă o hidratare ușoară. Este un produs pe bază de apă care menține umiditatea pielii pentru mult mai mult timp.

*Preț recomandat: 62,99 RON, TVA inclus

Crema-Gel Neutrogena® Hydro Boost pentru piele uscată, cu acid hialuronic, are o textură mai densă, pentru o hidratare în profunzime, dar în același timp lejeră.

*Preț recomandat: 62,99 RON, TVA inclus

Crema-Gel pentru ochi Neutrogena® Hydro Boost, datorită gelului hialuronic din compoziție și a formulei ușoare, oferă hidratare și prospețime, pentru un aspect odihnit al ochilor.

*Preț recomandat: 50,99 RON, TVA inclus

Masca Neutrogena® Hydro Boost pentru noapte, îmbogățită cu acid hialuronic și trehaloză de origine naturală − Pielea este intens hidratată, cu o strălucire proaspătă, care se menține pe durata întregii zile.

*Preț recomandat: 62,99 RON, TVA inclus

HIDRATAREA CORPULUI

Crema-gel pentru corp Neutrogena® Hydro Boost, cu o formulă răcoritoare și foarte ușoară este îmbogățită cu acid hialuronic. Nu are o textură grasă și se absoarbe instantaneu în piele.

*Preț recomandat: 29,99 RON, TVA inclus

Spray-ul pentru corp Neutrogena® Hydro Boost, având o formulă hidratantă și răcoritoare, îmbogățită cu acid hialuronic, își poate menține de 1000 de ori greutatea în apă. Hidratează instantaneu, fără a lăsa o senzație grasă pe piele.

*Preț recomandat: 29,99 RON, TVA inclus

Loțiunea de corp Neutrogena® intens hidratantă, îmbogățită cu glicerină, hidratează pielea de 3 ori mai mult, până la 48 de ore. Este perfectă pentru hidratarea în profunzime și oferă un aspect hidratat și îngrijit, chiar și pentru pielea foarte uscată.

*Preț recomandat: 23,99 RON; TVA inclus

SFATUL EXPERTULUI!
Aplicați loțiunea de corp sau pulverizați imediat după duș, când pielea este încă umedă. Produsul aplicat pe pielea umedă ajută la reținerea apei în interiorul pielii.

3. ÎNGRIJIRE SPECIALĂ
Este important să ne amintim că fiecare parte a corpului nostru are nevoie de o îngrijire diferită. Dacă pentru față și pentru corp trebuie să folosim tratamente specifice, același lucru se aplică și în cazul mâinilor și picioarelor. Este important să folosim creme specifice pentru aceste zone, deoarece au nevoie de o hidratare diferită.

În această perioadă a anului, picioarele suferă mai mult din cauza căldurii, uscăciunii, și transpirației − toate acestea le sensibilizează mai mult decât în mod normal. Hidratarea picioarelor cu produse dedicate acestei zone a corpului va face ca picioarele noastre să fie bine protejate, contribuind la accelererarea procesului de regenerare celulară. La fel se întâmplă și cu mâinile noastre, cu atât mai mult vara, din cauza transpirației, folosirii excesive a săpunurilor și gelurilor cu alcool și amestecului de clor și sare. Folosirea unei creme potrivite nu numai că ne hidratează mâinile, ci ajută și la protejarea, îngrijirea și întărirea pielii acestora.

Crema Neutrogena® pentru îngrijirea picioarelor hidratează intens pielea datorită formulei sale cu glicerină, accelerează procesele naturale de regenerare a pielii, pentru o piele mai moale și mai netedă.

*Preț recomandat: 25,99 RON, TVA inclus

Crema-Gel pentru mâini Neutrogena®   Hydro Boost – Formula sa răcoritoare, ultra-ușoară este îmbogățită cu acid hialuronic derivat în mod natural, care ajută la crearea unei rezerve de umiditate în piele, menținând pielea hidratată pe tot parcursul zilei.

*Preț recomandat: 21,99 RON, TVA inclus

Crema concentrată de mâini Neutrogena® cu formula norvegiană, hidratează și calmează rapid mâinile, chiar și în cele mai extreme condiții climatice, redându-le aspectul catifelat și elasticitatea, datorită formulei sale cu glicerină.

*Preț recomandat: 17,99 RON, TVA inclus

4. PROTECȚIE SOLARĂ
Protecția solară este obligatorie atât vara, cât și în restul anului. Radiația solară este principala cauză a cancerului de piele și protecția este esențială pentru a-l evita. Mai mult, aproape 80% din semnele de îmbătrânire ale pielii noastre (riduri, pete) sunt condiționate de cantitatea de radiații UV la care ne expunem de-a lungul vieții.