5 motive pentru care abia asteptam sa-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

play ←→ love ←→ repeat

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în România între 2 și 4 septembrie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia. Cântărețul scoțian și-a surprins recent fanii cu lansarea unui nou album după opt ani și noi concerte live, printre care se va număra și cel de la Fall în Love.

youtu.be/wIu2JngMXEs

Așadar, dacă încă nu te-ai hotărât ce să faci la începutul lunii septembrie, iată 5 motive pentru care să-l vezi pe Paolo Nutini la festivalul Fall în Love:

1.Vine pentru prima dată în România
Fanii români au așteptat ani de zile să-l vadă live și, în sfârșit, au ocazia să-l asculte în premieră pe interpretul cunoscutelor piese “Candy”, “Iron Sky” sau “Scream”.

2.Albumul anterior a fost lansat în urmă cu 8 ani, așa că a meritat așteptarea
Când vine vorba de înregistrări, Paolo Nutini nu grăbește procesul, ci își dorește ca muzica lui să iasă impecabil. Cele două albume anterioare ale sale “Sunny Side Up” și “Caustic Love” stau dovadă că mecanismul lui funcționează, dat fiind faptul că ambele au fost în topuri la momentul lansării.

3.“Last night in the Bittersweet” a ocupat locul 1 în topul UK
Cel mai recent album al artistului “Last night in the Bittersweet” a fost pe locul 1 în topul UK. În plus, a fost cel mai bine vândut album în format fizic în Official Vinyl Albums Chart. Fanii vor avea șansa să asculte noile piese la festival.

4.Este un artist complet
Fiecare piesă a sa spune o poveste, iar versurile lui sunt pline de vulnerabilitate. Artistul reușește să acopere diverse genuri muzicale și abordează teme precum dragostea sau pierderea, cu care fanii săi rezonează.

5.Festivalul Fall în Love oferă setting-ul perfect pentru concertul Paolo Nutini
Aflat pe domeniul Palatului Mogoșoaia, locul este unul perfect pentru a te face să te îndrăgostești de viață, natură și de piesele sensibile are lui Paolo Nutini.

Timp de 3 zile, pe 3 scene vor urca peste 30 de artiști români și internaționali printre care se numără: Jessie Ware, Mura Masa, Subcarpați, Suede, Years and Years, Arrested Development, Coma, DJ Hefe, CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazăr, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vița de vie, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee, Vizan.

Video Fall in Love 2022: www.youtube.com/watch?v=pd56gsYVdoE

Abonamente Fall in Love
                                                                                  
Abonamentele sunt disponibile la prețul de 235 lei + taxe / buc și abonament + camping la prețul de 324 lei + taxe / buc. Acestea pot fi achiziționate pe www.bilete.ro și din rețeaua națională Bilete.ro.
 
INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro
 
Facebook page: www.facebook.com/fallinlove.ro
Instagram: www.instagram.com/fallinlovero
Spot video Fall in Love: fb.watch/eF-7pase2z 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Hotnews, Agerpres, Zile și Nopți, Vice, Weekend Adevărul, Munteanu

Despre domeniul Mogoșoaia:

Concertele și activitățile alternative din cele trei zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România – Palatul Mogoșoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de București, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveștile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Palatul Mogoșoaia este o adevărată capodoperă, fiind înregistrat pe lista națională a monumentelor istorice. A fost construit între 1698 și 1702 de către Constantin Brâncoveanu, în așa-numitul stil renascentist sau stil brâncovenesc, un amestec de elemente venețiene și otomane. Palatul poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea.

Despre organizator:

Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru ALive, un brand care se poate mândri azi cu experiență în organizarea show-urilor de amploare a peste 200 de evenimente (concerte/ festivaluri/ evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum: Morcheeba, Kings Of Leon, Kaiser Chiefs, Disclosure, Placebo, LP, Moby, Gorillaz Sound System, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Underworld, Jamie Woon, Jessie Ware, Moderat, Peter Bjorn and John, Sono, Buena Vista Social Club, printre alții.

În parteneriat cu McCann PR:
McCann PR, desemnată agenția anului în România, este membră a McCann Erickson Romania și afiliată la rețeaua internațională Weber Shandwick. Cu peste 18 ani  de experiență pe piața de comunicare, McCann PR este pe locul 1 în România după cifra de afaceri, clienți și recunoaștere, conform Topului Anual al Agențiilor de PR.