50.000 de spectatori au cantat aseara alaturi de Ed Sheeran pe Arena Nationala

Cel mai mare show pop al anului din România a emoționat publicul până la lacrimi și a umplut stadionul din București de lumină

Concertul lui Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017, a adus alături 50.000 de spectatori și foarte multă emoție aseară, la Arena Națională din București. Parte a seriei de spectacole ce promovează Divide, cel de-al treilea album de studio al său, premiat cu Grammy, show-ul a fost unul de excepție, iar pe scena spectaculoasă, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile consecrate ale artistului, cântate vers cu vers de fani.

Ed Sheeran este un one man show incredibil, care interacționează mult cu fanii, iar momentele în care a fluturat steagul tricolor luat din public minute în șir pe scenă sau când a apărut purtând tricoul echipei naționale de fotbal a României i-au cucerit chiar și mai mult, dacă era cumva posibil, pe spectatori.

Spectacolul a fost deschis de doi dintre cei dintre cei mai îndrăgiți tineri artiști ai momentului, Zara Larsson și James Bay.

Setlist:

Castle on the Hill
Eraser
The A Team
Don’t / New Man
Beautiful People
Dive
Bloodstream
I Don’t Care
Tenerife Sea
Hearts Don’t Break Around Here
Galway Girl
I See Fire
Thinking Out Loud
Photograph
Perfect
Sing
Shape of You
You Need Me, I Don’t Need You

De asemenea, publicul roman s-a putut bucura de una dintre cele două piese lansate de pe cel mai nou album al lui Sheeran, No. 6 Collaborations Project, I Don’t Care, o colaboare cu cântărețul Justin Bieber. No. 6 Collaborations Project va fi lansat pe 12 iulie și adună la un loc 15 piese și peste 22 colaborări cu artiști ca Khalid, Camilla Cabello, Cardi B, Chance the Rapper, PnB Rock, Stormzy, Yebba, Justin Bieber, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Young Thug, J Hus, Ella Mai, Paulo Londra, Dave, H.E.R., Meek Mill, A Boogie Wit Da Hoodie, Skrillex, Bruno Mars, Chris Stapleton.

Cealaltă piesă lansată este “Beautiful People” feat. Khalid, iar de mâine, pe 5 iulie, fanii mai pot aștepta să audă încă două cântece de pe albumul deja disponibil pentru pre-comenzi.

“Înainte să semnez cu o casă de discuri, în 2011, am realizat un EP numit No. 5 Collaborations Project. De atunci, mereu mi-am dorit să fac încă unul așa că am început No. 6 în turneul de anul trecut. Sunt un mare fan al tututor artiștilor cu care am colaborat și a fost un proiect foarte distractiv de făcut. Fie că i-am urmărit de la începutul carierei sau că le-am ascultat albumele pe repeat, sunt toți artiști care mă inspiră și cu toții aduc ceva special fiecărui cântec. Abia aștept să îl ascultați!” le transmite Ed Sheeran iubitorilor muzicii sale.

Artistul va rămâne în România până vineri, înainte de a merge să vrăjească fanii din alte țări.

 

Foto: @zakarywalters