7 rezolutii de frumusete pentru 2022

2021 a fost un an de care ne vom aduce aminte cu siguranță. Un an în care majoritatea dintre noi ne-am concentrat mai mult pe sănătate și am abandonat aproape complet toate dorințele în materie de frumusețe și wellness.

Vestea bună este că acum avem cel mai bun moment pentru un start fresh, în care să ne formăm noi obiceiuri în rutina de zi cu zi, care să ne îmbunătățească nu doar lookul, ci și starea de bine.

Uneori, lucrurile mărunte fac diferența. Mai ales atunci când vine vorba de frumusețe. Specialiștii El Studio Style te vor învăța în acest articol cum să fii cu un pas mai aproape de țelurile tale de beauty, prin urmare citește cu atenție și pune în practică!

Rezoluția #1 – Evită să mai pui mâinile pe față
Indiferent de cate ori te speli sau iți igienizezi mâinile, mediul înconjurător abundă în bacterii și microbi de care te poți „lipi” foarte ușor. Și cu siguranță nu ți-i dorești și pe fața ta! Prin urmare, învață să te gândești de două ori înainte de a-ți atinge pielea. Dezobișnuiește-te de odihnitul capului sau a feței în mâini și nu iți mai freca ochii cu degetele fară să te fi spălat în prealabil.

Rezoluția #2 – Fă schimbarea de look pe care ți-ai dorit-o
Nu ai decât 3 opțiuni: schimbă lungimea părului, culoarea sau fă-ți breton. Dar lasă-te pe mâna unui specialist pentru acest lucru. Până și cea mai simplă tunsoare are nevoie de 2 mâini pricepute ca să arate bine la final.

Rezoluția #3 – Zile fară machiaj
Mai ales pentru că în această perioadă porți și mască, încercă să renunți la machiajul zilnic. Pielea ta e musai să se și odihnească. Daca totuși locul de muncă iți impune să fii aranjată în permanență, optează pentru un fond de ten mai natural, care să iți arate chipul odihnit. Crează-ți un nou motto: pielea pe primul loc, apoi machiajul!

Rezoluția #4 – vizitează-ți cosmeticianul mai des
Indiferent de produsele pe care le folosești acasă, nu uita că mâna unui profesionist face minuni când vine vorba de pielea ta. Prin urmare daca vrei un ten curat, strălucitor și fară riduri, optează regulat pentru în tratament cosmetic adaptat nevoilor tale.

Rezoluția #5 – Oferă mai multă îngrijire scalpului tău
Un păr de invidiat pleacă de la un scalp sănătos, tocmai de aceea te îndemnăm să iți tratezi scalpul cu aceeași atenție oferită și tenului tău. Folosește frecvent serumuri pline de nutrienți care vor curăța și vor hrăni baza părului, iar acesta va crește într-un mod perfect sănătos.

Rezoluția #6 – Adaugă ingredienți activi în rutina ta de îngrijire
Dacă anul anterior nu și-a lăsat amprenta pe tenul tău, e posibil ca în 2022 să nu mai fi atât de norocoasă. Așadar nu mai investi decât în produse anti-aging cu ingredienti precum AHAs, retinol, acid hialuronic și vitamina C.

Rezoluria #7 – Demachiază-te înainte de culcare!

Și nu cu acele șervetele umede care nu sunt delicate nici cu pielea ta și nici cu mediul înconjurător. Chiar dacă vei petrece un minut în plus în fața oglinzii, curăță-ți pielea corect, cu demachiant și loțiune tonică, chiar și dacă nu ești machiată. Altfel riști să dezvolți coșuri, puncte negre sau chiar să iți întinzi rimelul pe pernă.

Spor la un 2022 plin de frumustețe!

*** Oferte last minute la servicii de înfrumusețare găsești pe promo.el-studio.ro