A doua serie de evenimente NO.MAD pentru freelanceri si antreprenori, in august si septembrie

Comunitatea freelancerilor si antreprenorilor NO.MAD, fondata in Bucuresti s-a extins vara aceasta prin ambasadori de brand in mai multe orase din Romania, pentru a facilita freelancerilor acces la comunitatile locale. Dupa prima serie de evenimente ce a avut loc in Bucuresti, Brasov, Targu Mures, Galati, Timisoara, Cluj Napoca, si Berlin si a reunit in total peste 200 de freelanceri, evenimentele continua.

“Avem nevoie sa invatam sa colaboram si sa cream oportunitati impreuna. Munca unui freelancer sau a unui antreprenor nu este un proces care sa se desfasoare pe termen lung in solitudine. Aceasta imagine de “eu cu laptopul singur prin cafenele” nu este sustenabila pentru un freelancer / antreprenor care isi doreste o cariera, o comunitate cu care sa evolueze, de unde sa invete si unde poate sa apeleze oricand pentru ajutor. Iar in 2023 freelancerii si antreprenorii exista peste tot in Romania, nu doar in Bucuresti, de aici si demersul nostru a ne concentra si pe alte orase din tara.” a declarat Iunieta Sandu, fondatoarea comunitatii.

Pentru final de august si septembrie sunt anuntate urmatoarele evenimente:

31 august la Bucuresti – Eveniment de networking relaxat la AM Social Space, ora 18:30

31 august la Brasov – Conferinta NO.MAD Talks despre cum integram schimbarea in viata noastra, cu Andrei Rosca, change strategist, ora 19:00, la spatiul de coworking Kool Werk

2 septembrie la Timisoara – Conferinta NO.MAD Talks despre Cum sa pornesti de la zero, care sunt pasii pe care sa-i urmezi cand iti lansezi propria afacere, cu Iulia Artean, freelancer, si Oana Monoran, fondator Monoton, ora 19:00 la Cowork Timisoara

7 septembrie, Ilfov – Eveniment de networking la Ilfov, ora 18:00, Bro Bistro din Calea Bucuresti 2BIS, Balotesti, Ilfov

Evenimentele sunt gratuite dar cu inscriere in prealabil iar detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook NO.MAD: www.facebook.com/nomadtalksro

Pana la finalul anului 2023 ambasadorii NO.MAD vor organiza in fiecare luna evenimente prin tara, pentru a crea comunitati noi. Iar la finalul lunii septembrie NO.MAD va deschide din nou inscrierile pentru ambasadori de brand pentru a crea comunitati si in partea de Nord si Nord Vest a tarii, unde momentan nu exista reprezentanti.

“Misiunea noastra este sa facem educatia accesibila tuturor si sa promovam conectarea si importanta comunitatii. Am trait prea mult timp in comparatie si teama de concurenta si prea putin in colaborare si crestere impreuna, asa cum fac comunitatile internationale de digital nomazi pe care le-am intalnit in calatoriile mele din Asia”, mai adauga Iunieta Sandu.

“Am experimentat pe propria piele cum e sa fac un lucru de unul singur si apoi cum e sa il fac alaturi de o comunitate. Am observat ca puterea si energia grupului depasesc suma capacitatilor fiecarui membru individual. Alaturi de oameni cu care am aceleasi valori, pot concretiza proiecte si avea rezultate cu mult peste ceea ce as face pe cont propriu – de aceea sunt importante comunitatile pentru mine.”, spune si Alex Ardelean, ambasador Targu Mures.

Multumim partenerilor media pentru sprijin: IQads, Spotmedia, Revista Biz, 9AM, Start-up, PressHub, We Invent, PRwave, Nine O’Clock, Milenial, Happ.ro, De Milioane, IQool, Munteanu.

Comunitatea NO.MAD a fost infiintata in 2018 de Iunieta Sandu, specialist in comunicare, din dorinta de a nu se mai simti singura pe acest drum. Dupa cinci ani de activitate, comunitatea NO.MAD Talks numara astazi 10.000 de membri, care sunt activi pe site-ul nomadtalks.ro si in grupul de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks.