A inceput Back to School la HOMELUX, cu reduceri de pana la 70%

Homelux, destinația preferată pentru confort și inspirație în design interior, anunță începutul campaniei Back to School, cu reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse.

Odată cu pregătirea pentru noul an școlar, Homelux vă propune să transformați camera copilui într-un mediu perfect pentru învățare și creativitate. Fie că este vorba despre birouri și scaune confortabile, lenjerii de pat de înaltă calitate sau covoare și decorațiuni pline de personalitate, Homelux are tot ce aveți nevoie pentru un birou care îmbină funcționalitatea, organizarea și designul.

În perioada 21 august – 10 septembrie vă așteptăm pe www.homelux.ro și în magazinele fizice Homelux să descoperiți tablouri cu imprimeuri atractive, reduse cu 70%, perne decorative reduse cu 60%, covoare călduroase, cu discount de până la 58%, lenjerii de pat și scaune reduse cu până la 50%, birouri și corpuri de iluminat, cu reduceri de până la 38%.

Indiferent dacă este vorba despre o cameră de studiu sau de dormitorul unui elev, Homelux oferă soluții de mobilare și decorare care răspund perfect tuturor nevoilor și preferințelor. Sunt piese de mobilier, textile și decorațiuni care îmbunătățesc experiența de învățare a elevilor, inspirându-i să își atingă potențialul maxim.

Pentru a descoperi toate ofertele Back to School, vizitați site-ul www.homelux.ro sau veniți în magazinele fizice Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (Calea București nr. 2 – fostul centru comercial Prisma), Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

#Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.