Admiral C4C lanseaza piesa si videoclipul "Turn It Up", feat. Dr. Alban, Vessy Boneva

Ales in 2016 ambasador al muzicii la premiile Mamaia Music Awards, Admiral C4C si-a propus sa faca furori in cluburi si pe litoral vara aceasta printr-o colaborare muzicala inedita cu hitman-ul anilor ’90, Dr. Alban, si cu artista de origine bulgara, Vessy Boneva.

Piesa “Turn it up” este produsa de Deep Zone, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, intr-o ambianta deosebita si in locatii exclusiviste.

Intrebat daca exista vreun motiv special pentru care a ales sa filmeze in Romania, Admiral C4C a marturisit ca “Proiectele mele muzicale sunt semnate la casa de discuri nr. 1 in Romania, Cat Music. In plus, sunt emotional legat de tara asta; familia mea si mama baietelului meu locuiesc aici. Prin urmare, sunt si eu atasat de Romania si imi doresc sa atrag atentia la nivel international asupra acestor locuri minunate. Prin muzica mea si mixul de culturi pe care-l propun in proiectele mele, vreau sa arat ca Romania este binecuvantata si sunt foarte mandru sa fiu asociat cu ea.”

Admiral C4C isi scrie singur piesele, punand amprenta stilului sau inconfundabil. Regia clipului este semnată de Mihai lazar (LAZ Production). Piesa a fost produsa in Bulgaria de catre Dian Solo (a.k.a Deep Zone Project), licentiata de Cat Music Romania si distribuita de VP Records/ VPAL din New York.