De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

Pe 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni devine mallul copilăriei. Sub conceptul AFI Land, centrul comercial se transformă într-un adevărat tărâm al distracției, cu zeci de evenimente tematice, locuri de joacă pe placul copiilor și personaje care vor anima atmosfera. Toate activitățile se vor desfășura pe data de 1 iunie, în intervalul orar 16:00- 20:00.

Animatorii distracției vor fi mascotele Zorky și Zokytza, de la locul de joacă pentru copii Zorky Planet, iar alături de ei va fi prezent și Pinguinul de la patinoarul Cotroceni on Ice, care se va plimba cu kartul prin mall.

Totodată, de 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni va recrea lumea copilăriei, iar imaginația celor mici va prinde contur, deoarece în mall vor defila oameni pe picioroange, care îi vor întâmpina cu multă veselie. Cadrul va fi unul de poveste, decorat cu baloane, baloane de săpun, iar cu toții se vor bucura de multe bomboane.

Copiii vor avea parte de un program complet de distracție:  actorii de la Teatrul Masca vor juca piesa “IEDERA”, dansatorii de la Școala de Dans Dance World vor susține ateliere de dans, iar Asociația De-a arhitectura va organiza un workshop de desen.

Magazinul Autograf din AFI Palace Cotroceni le-a pregătit copiilor un atelier educativ, în cadrul căruia vor avea ocazia să se joace cu creioanele cu particule fine și colorate din marmură.

Între orele 11:00 și 21:00, Gymboland va organiza diverse activități distractive cu cei mici, în compania clovnilor Lili și Lolo. Și Zorky Planet îi așteaptă pe copii cu multe surprize la locul de joacă.

De asemenea, Cinema City va avea un program cu filme animate, pentru ca ziua de 1 Iunie să fie cât mai specială. Astfel, copiii sunt invitați să urmărească povești celebre precum Alice în Țara Oglinzilor, Țestoasele ninja, Robinson Crusoe , Războinicul vânător și Crăiasa Zăpezii, Cartea junglei și multe altele.

Ziua Copilului va fi sărbătorită cu un program diversificat de activități în AFI Palace Cotroceni, iar cei prezenți vor avea parte și de sesiuni de face painting, împletituri de codițe pentru fete, momente de magie și spectacole cu simpatici cățeluși.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca