Amna #CalvinKlein - Limbajul corpului in stilul tau

Cand vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gandesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de imbracaminte poate defini pe cineva.

Discutam adesea despre a lasa „imbracamintea sa vorbeasca”, dar in acest sezon suntem pe cale sa mai urcam un nivel.

Descopera colectia Toamna Iarna 2021 si exprima-ti limbajul corpului cu mai multe stiluri care te definesc. In acest sezon, #MyCalvins inseamna sa arati bine, sa te simti bine si sa trimiti un mesaj: Iti asumi asta.

Nu iti impune limite in stilul pe care il abordezi, fii versatil, exprima-ti personalitatea si vorbeste prin hainele tale . Alegerile din garderoba ta comunica adesea mult despre atitudinea si personalitatea ta, fac parte din cine esti si ce mesaj vrei sa trimiti.

In centrul stilului tau, anul acesta misiunea #MyCalvins este sa te ajute sa te exprimi autentic, cu fiecare pas si fiecare miscare pe care le faci. Ca increderea in sine sa treaca la urmatorul nivel, abordeaza un mix de pattern-uri si look-uri, si permite ca materialul extrem de confortabil sa aiba un limbaj propriu.

Alege un design jazzy, alege unul eclectic, alege punk, alege orice „vorbeste limba ta”, chiar daca este vorba de mediul de lucru, o activitate lejera din rutina ta zilnica sau petrecerile mult asteptate. Alege #MyCalvins si dezvaluie cine esti in interior, si lasa-ti hainele sa devina o extensie a ta.

Alege Colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN disponibila in magazinele Calvin Klein din Romania si lasa-ti personalitatea sa vorbeasca cu voce tare!

 
Despre SARKK S.A.
SARKK S.A., fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.   

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o crestere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.