AMNA lanseaza "14 Februarie", o declaratie de dragoste muzicala

Înainte de Ziua Îndrăgostiților, AMNA cântă despre dragostea cu năbădăi, iubirea adolescentină pasională, cu fluturi în stomac și multe emoții.

Cel mai nou single al artistei se numește „14 Februarie” și este compus integral chiar de către artistă, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc.

„«14 Februarie» este prima compoziție proprie de pe canalul meu de YouTube. Am scris versurile piesei în două zile, iar linia melodică, cumva, a venit de la sine. Piesa asta m-a făcut să zbor cu gândul la dragostea din adolescență sau din perioada studenției, atunci când sentimentele sunt cu adevărat sincere. Cu siguranță, îndrăgostiții și nu numai se vor regăsi în această piesa”, mărturisește AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) și „Nu poți să mă uiti” (feat. Dorian), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, AMNA a lansat „De Câte X Vrei Tu”, o piesă ce redă povestea din viață de zi cu zi a unui cuplu. În urmă cu aproape două luni, artista a colaborat pentru a treia oară cu Robert Toma și au lansat „Aproape cel mai departe”.