"ANDOR", un nou serial desprins din Universul "Star Wars", are premiera pe 21 septembrie la Disney+

Serialul ANDOR, desprins din Universul „Star Wars”, are premiera în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 21 septembrie, când vor fi lansate primele 3 episoade din primul sezon.

„Andor” este un thriller de spionaj produs de Lucasfilm, în care acțiunea are loc cu cinci ani înainte de evenimentele din „Rogue One: O poveste Star Wars”. Era din „Andor” este plină de pericole, dezamăgiri și intrigi, iar Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

„Andor” prezintă „Star Wars” dintr-o perspectivă diferită, concentrându-se asupra oamenilor obișnuiți ale căror vieți sunt afectate de Imperiu. Deciziile pe care le iau au consecințe reale, iar miza pentru ei – și pentru galaxie – nu ar putea fi mai mare.

Serialul îi are în distribuție pe Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw și Faye Marsay.

ANDOR un serial de acțiune, aventură și suspans filmat într-un peisaj cinematografic. Primele trei episoade din primul sezon au premiera exclusiv pe Disney+ pe 21 septembrie.