Andreea Balan este in "Paradis" in cel mai nou clip al sau, alaturi de Petrisor Ruge

Andreea Balan lanseaza un nou single, de data aceasta, alaturi de partenerul sau de scena, Petrisor Ruge.

Piesa „Paradis” are un sound fresh si un refren super catchy si este insotita de o poveste vizuala, cu un concept creat chiar de catre Andreea Balan, in regia lui Ionut Trandafir, in care frumoasa artista arata spectaculos.

„Sunt foarte fericita sa lansez #Paradis deoarece exprima ceea ce traiesc in prezent impreuna cu familia mea, dar si senzatia pe care o am atunci cand sunt in fata a mii de oameni. Mi-a fost foarte dor de scena, sa cant si sa dansez si abia astept sa ma intanesc cu fanii din toata tara”, marturiseste Andreea Balan.

„Dansez cu Andreea de 12 ani si suntem deja ca o familie. Impreuna am creat show-uri wow si momente memorabile. Ma bucur ca de data aceasta, Andreea a ales sa cante impreuna cu mine. Sunt onorat si mandru de aceasta noua ipostaza”, adauga Petrisor.

Cunoscuta pentru show-urile sale inedite precum „Lectia de dans”, „Bunny Show” si „Fantezia Show”, Andreea Balan lanseaza show-ul „Paradis” – un concept inedit, magic, plin de culoare, emotii si iubire. Alaturi de band-ul sau, dansatoare si Petrisor, show-ul sustinut de Andreea Balan transpune publicul intr-o lume plina de visare, cu majorete colorate, ingeri, iepurasi sexy si balerine gratioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, cea mai notabila fiind “Uita-ma”, care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizari pe YouTube.