Andreea Banica lanseaza single-ul si videoclipul "Departamentul de relatii", feat. UDDI

Andreea Banica suna la “Departamentul de relatii”, alaturi de UDDI! Single-ul este compus de GEØRGE, Marius Dia, Theea Miculescu si produs de Andrei Idu & Marius Dia. Piesa vorbeste despre relatiile pierdute si compromisurile pe care oamenii le fac pentru persoana iubita.

In clipul regizat de Dan Petcan, sexy diva isi asteapta iubitul acasa si il suna, dar acesta prefera sa stea in oras cu baietii. Intr-un final, UDDI, care joaca rolul iubitului, ajunge acasa si se revanseaza.

“’Departamentul de relatii’ este o piesa tare draga, pe care am asteptat cu nerabdare sa o impartasesc cu voi! Am lucrat cu spor impreuna cu UDDI si echipa. Imi place foarte mult ce a iesit, sper ca va veti regasi in aceasta piesa!”, declara Andreea Banica.

“Acesta colaborare imi demonstreaza in continuare faptul ca daca iti doresti cu adevarat ceva si muncesti pentru asta, doar cerul e limita. Sunt onorat ca am ajuns sa colaborez cu unul dintre cei mai mari artisti din Romania, Andreea Banica, careia ii multumesc din suflet! Piesa ‘Departamentul de relatii’ este o poveste de dragoste contemporana care are un final fericit. Multumesc, Famous Production, Panda Music, Cat Music si nu in ultimul rand, intregii echipe pentru profesionalism, placere si sprijin! Bless!”, declara UDDI.

In vara lui 2016, artista a lansat “Rain in July”, featuring George, piesa ce a generat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, Andreea Banica a uimit publicul cu piese si in limba spaniola sau engleza, precum “Fiesta” si ”Samba”, care au ajuns sa fie mari hituri si in afara tarii. Printre single-urile care au cucerit fanii, se numara “Love in Brasil” (piesa ce a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube), “Sexy”, “In lipsa ta” (feat. What’s Up), “Rupem boxele” (feat. Shift), “Acelasi iubit”, “Shining heart” (feat. Laurentiu Duta), “Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).

UDDI a lansat single-uri de succes precum “Aseara ti-am luat basma”, “Vagabontul vietii mele”, “Adam si Eva”, piese ce au generat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, artistul a colaborat cu artisti consacrati ai muzicii romanesti, precum Delia (“Ipotecat”), What’s Up (“Scumpa domnisoara”) sau Randi (“Prietena ta”).