Aniri lanseaza piesa si videoclipul "Lie and Love"

Dupa single-urile „2 straini” si ”Beautiful life”, Aniri revine cu o piesa fresh, „Lie and Love”. Piesa este compusa si produsa de Cornel Donici si Cristian Tarcea, iar versurile sunt scrise de Aniri.

“’Lie and Love’ este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic despre minciuna in relatii, regrete si despre dorinta de a indrepta lucrurile. Suntem oameni si mintim cu totii, chiar daca recunoastem sau nu. Fiecare dintre noi trecem prin stari care nu pot fi definite si astfel ajungem sa folosim minciuna ca scuza pentru a evita o situatie dificila. Mintim intr-o relatie in incercarea de a proteja si de a nu rani sau de a nu pierde persoana iubita. Am incercat sa transpunem starea acestei piese si in videoclip, prin dans.”, declara Aniri.

Tanara artista a urmat cursuri de canto la o scoala de muzica din Bucuresti, dar si in Constanta alaturi de profesorul Teodor Radulescu, unde i-a si cunoscut, in studiourile 1AM, pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese – “2 straini”. Vara trecuta, Aniri a lansat “Beautiful Life”, o piesa despre curaj si sentimente, ale carei versuri au fost scrise de catre artista.