ANSWEAR inspira nu doar prin fashion. Descopera noua campanie "LIFESPIRATION STARTS HERE"

Inspirația te motivează la acțiune, îți trezește creativitatea și îți oferă aripi.

Cea mai recentă campanie ANSWEAR, LIFESPIRATION STARTS HERE, parte a strategiei de reîmprospătare a brandului, este captivantă și energizantă, prezentând eroine autentice care trăiesc viața la maximum, în felul lor. Simte inspirația și puterea stilului de viață care emană din noul spot publicitar!

ANSWEAR este unul dintre cele mai mari magazine online multibrand din Polonia, prezent în 9 țări, printre care și România. De 10 ani, ANSWEAR ascultă vocea și nevoile în continuă schimbare ale clienților. Selectează, inspiră și sugerează, oferindu-ți astfel mână liberă pentru a te bucura de viață mai mult și mai îndrăzneț. În noua campanie, ANSWEAR dezvăluie o nouă direcție de comunicare prin prezentarea unui spot publicitar care va încânta publicul.

În videoclip apar diferite femei. Toate au o trăsătură comună – sunt individualiste active și curajoase, conștiente de propria lor valoare. Ele sunt ceea ce vor să fie. Ele trăiesc așa cum vor să trăiască. Ele își valorifică pe deplin potențialul, își urmăresc pasiunile – sunt forța motrice a unei lumi în schimbare. Spotul este plin de energie feminină și emoții pozitive. Dans, box, călătorii, administrarea unei corporații sau urcarea într-un copac – fiecare femeie are propria idee originală pentru ea și nu se teme să o manifeste.

În videoclipul regizat de Monika Kmita, alături de actrițe, există adevărate eroine care își arată personalitatea unică. Pe ecran apare, printre altele, Izabela Sopalska-Rybak, antrenoare, activistă social, președinte a Fundației pentru persoanele cu dizabilități din Varșovia și jucătoare a echipei de rugby Warsaw Rugby Team on Four Kings Wheelchair. Și acestea sunt doar câteva dintre titulaturile ei. Acțiunile ei motivează în împlinirea visurilor indiferent de situație și schimbarea percepției societății în privința persoanelor cu dizabilități.

Spotul prezintă și profilul polonezei Bożena Wydrowska, un artist vizual, interpretă și coregrafă, una dintre cele mai recunoscute figuri de pe scena poloneză de voguing culture și promotoare a ballroom culture. Scenele de luptă au fost create cu participarea lui Sasha Sidorenko, boxer profesionist polonez și ucrainean, campioană europeană la box. Ambasadorii noi campanii ANSWEAR sparg tiparele și au curajul extraordinar de a schimba lumea! Sunt LIFESPIRATION!

Campania face parte din implementarea strategiei LIFESPIRATION STARTS HERE, care a fost inițiată prin introducerea colecției Girl Power a brandului answear.LAB  – creată de femei și pentru femei, fiind o manifestare a forței și a curajului feminin.

Ca parte a noii comunicări – ANSWEAR devine, pe lângă un retailer online multibrand de fashion, un loc pentru LIFESPIRATION – adică o sursă care să te inspire să trăiești în felul tău.

Noua campanie ANSWEAR, LIFESPIRATION STARTS HERE, va fi lansată în media din 1 octombrie 2021, atât în online, cât și pe TV.

***
ANSWEAR este un reteiler polonez online multibrand care oferă o gamă largă de haine și încălțăminte și accesorii de la peste 400 de branduri globale. Oferta include colecții pentru femei, bărbați și copii, printre alte mărci premium, sport sau denim. În prezent, ANSWEAR funcționează pe 9 piețe – de la lansarea sa în 2011, ANSWEAR a câștigat peste 50 de premii și distincții și a obținut, de asemenea, recunoașterea a mii de clienți, cărora le oferă o inspirație constantă în materie de fashion, cooperând cu trendsetteri și experți din industria fashion. Brandul se bazează pe propriul centru logistic ce permite optimizarea costurilor și îmbunătățirea logisticii, ceea ce are ca rezultat prețuri excelente și promoții atractive. Toate produsele incluse în comandă sunt expediate într-un singur pachet – din motive de mediu și pentru confortul clienților. ANSWEAR se concentrează pe livrarea rapidă și pe calitatea serviciilor. Programul de loialitate AnswearClub este dedicat clienților săi obișnuiți, ceea ce le permite să facă cumpărături la prețuri atractive.