Answear.LAB lanseaza colectia in editie limitata SISTERHOOD

Answear.LAB dovedeste inca o data ca sprijinul intre femei nu este doar un mit.

Cea mai recenta colectie in editie limitata SISTERHOOD, care combina lumea modei cu cea a muzicii si artei, sarbatoreste prietenia si solidaritatea feminina pe mai multe niveluri.

Femeile au o putere imensa si stiu sa o foloseasca, mai ales impreuna. Isi unesc punctele forte si talentele pentru a se ajuta, a se sustine si a initia proiecte cu insemnatate. Femeile sunt ca surorile – cand este necesar, se incurajeaza reciproc, isi impartasesc experiente comune, se motiveaza reciproc si lupta pentru obiective, visuri si dorinte comune. Aceasta este viziunea Sisterhood prezentata de noua colectie in editie limitata Answear.LAB. Sisterhood, sau “Fratia feminina”, este considerata o contrabalansare a rivalitatii impuse femeilor de cultura patriarhala. Sisterhood inseamna sprijin si empatie. Pe aceasta baza se pot construi relatii bazate pe respect reciproc, care nu judeca, nu evalueaza, nu critica. Sisterhood se bazeaza pe astfel de relatii pozitive intre femei. Nu trebuie sa existe o legatura de sange pentru a se numi „surori” daca arata solidaritate, grija unele fata de altele si ajutor reciproc.

Answear.LAB intelege ca prin stil, fara cuvinte, femeile pot exprima cine sunt. De aceea, in colectia SISTERHOOD vom gasi o multime de referinte si simboluri ascunse care se refera la solidaritatea feminina. Culoarea roz – culoarea reprezentativa a colectiei simbolizeaza dragostea si intelegerea neconditionata pe care ar trebui sa o aiba femeile una pentru cealalta. Rozul este romantic si intim in acelasi timp, in psihologia culorilor este un semn de speranta – ofera increderea ca totul va fi bine. Rozul este de asemenea culoarea emblematica a designerului feminist Elsa Schiaparelli, care i-a inspirat pe designerii Answear.LAB. In colectia SISTERHOOD, nuantele puternice de roz sunt prezente pe paltoane din piele, rochii din satin, fuste din tulle si costume pentru femei. Rozul este insotit de un albastru denim linistitor si de un argintiu futurist, facandu-se referire la viitor si la sfera visurilor noastre. Nu numai aplicatiile atragatoare de pe blugi si katane din denim sau bijuterii care completeaza stilizarile sunt luminoase, dar si hainele: jachete argintii, jachete tip biker, topuri si fuste.

Sisterhood face referire la fiecare aspect al vietii, motiv pentru care colectia SISTERHOOD depaseste sfera modei, conectandu-se cu muzica si arta. Fiecare dintre aceste zone interactioneaza intre ele, transmit mesaje importante si poarta o scanteie ce poate aduce schimbarea in societate. Campania SISTERHOOD este, de asemenea, multidimensionala, conectand femeile puternice si indemnandu-le sa se sprijine reciproc. Un punct important al colectiei sunt tricourile cu colaje imprimate realizate de Anna Glik – o artista poloneza talentata care a colaborat cu cele mai mari case de moda. Anna Glik a creat o serie de 6 colaje digitale special pentru Answear.LAB cu sloganuri care exprima puterea solidaritatii intre femei. Simbolurile sisterhood, cum ar fi maini de femei stranse, apar langa sloganurile „STAND BY YOUR SISTER”, „SISTERHOOD GIVES YOU POWER” sau „HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION”. Colectia in editie limitata va fi disponibila pe site-ul Answear.ro pana pe 6 aprilie.