Antonio Pican lanseaza "Joker"

După ce a colaborat cu BIBI, una dintre cele mai de succes vloggerite și artiste ale momentului pentru „Toate Fostele”, Antonio Pican lansează un nou single. „Joker” este o piesă fresh cu beat-uri trap și influențe hip hop, ce dezvăluie prin versurile sale că dragostea poate învinge orice.

Chiar dacă de câteva luni Antonio trăiește alături de BIBI o frumoasă poveste de dragoste care îl face fericit pe deplin, piesa i se potrivește perfect artistului. Antonio este alături de toți cei care au fost dezamăgiți sau pur și simplu nu mai cred în dragoste, însă se lasă surprinși de ea.

„«Joker» este o piesă pe care am compus-o încercând să mă raportez la viața mea. Spune povestea unui băiat care înainte nu credea în dragoste, însă a apărut acea fată care a schimbat tot și pentru care Joker s-a schimbat; un băiat care a făcut greșeli, însă acum mai presus de orice iubește cu tot sufletul și încearcă să fie cât mai bun pentru a nu pierde ceea ce credea că nu va găsi vreodată: IUBIREA”, mărturisește Antonio.

Muzica și versurile sunt compuse de către Antonio Pican, orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu completează imaginea „Jokerului”. „Este primul proiect pe care îl dezvălui din numeroasele surprizele pe care vi le pregătesc. În ultima perioadă am compus foarte multe piese și abia aștept să le ascultați și voi. Până atunci, sper să vă bucurați de «Joker» și să fie non-stop pe repeat”, adaugă artistul.

Cu o comunitate de aproape 900.000 de abonați pe YouTube și 500.000 de followers pe Instagram, Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști și vloggeri ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima” și BIBI pentru „Toate fostele”, piese de succes ce împreună au adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor.