Antreprenor roman patenteaza un mecanism unic pentru bijuterii in Elvetia

Carlette Jewellery este un brand de bijuterii conceput și dezvoltat în Elveția de către un antreprenor român, Lavinia Lazăr.

Brandul aduce un concept inovator pe piața de bijuterii din România.

Carlette Jewellery s-a născut la inițiativa unor femei puternice, cu spirit antreprenorial, dar în același timp din dorința de a oferi mai multă senzualitate persoanelor care poartă acest brand nou de bijuterii. Sub sloganul “Be Sensual. Be Unforgiven. Be You”, Carlette Jewellery pune în evidență senzualitatea femeilor, dar în același timp le încurajează să își descopere încrederea în sine și să își definească propriul stil.

“Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, iar noi ne dorim să punem în valoare frumusețea și personalitatea unică a fiecăreia dintre noi prin adoptarea unui stil simplu, elegant și versatil în același timp,” spune Lavinia Lazăr, creatoarea brandului Carlette Jewellery.

”Simplitatea bijuteriilor și rafinamentul lor conferă eleganță atât unui outfit de zi cu zi, cât și unei ținute office sau chiar unor ținute glam. Carlette vine astăzi să completeze strălucirea, eleganța, performanța și dezvoltarea personală a femeilor din România”, a adăugat Lavinia Lazăr.

Carlette se lansează în România pe 8 Martie pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor care vor purta acest brand de bijuterii executate cu pasiune un stil unic, creat cu grijă în atelierele Carlette din Elveția.

Carlette oferă o gamă largă de colecții: cercei, lanțuri, brățări și bineînțeles, talismanele ”carlette”, care dau și denumirea brandului, care pot fi asortate după cum dorește fiecare purtătoare, pentru a crea un stil unic, propriu.

Brandul elvețian Carlette Jewellery la evenimentul CONAF

Brandul elvețian de bijuterii Carlette Jewellery a ales să fie prezent pentru prima dată în România la evenimentul organizat de CONAF, Gala ”Women in Economy, Beyond Borders”, pe data de 8 martie la Ateneul Român. Pentru că ”Meritele doamnelor care au schimbat și schimbă România, trebuie recunoscute”, Carlette Jewellery sponsorizează premiile oferite. Gestul este motivat de convingerea că este esențial să fie recunoscută importanța femeilor în economia și societatea românească, dar și importanța parteneriatelor de business pe plan internațional.

“Nu întâmplător am ales să aducem pe piața bijuteriilor din România brandul Carlette în cadrul acestui eveniment de anvergură”, declară Anca Borza, country manager pentru România al brandului Carlette Jewellery. “Credem că femeile de pretutindeni trebuie să fie apreciate pentru contribuția în economie și societate. Femeile sunt capabile și rolul lor în societate va fi mereu unul semnificativ. De aceea, sprijinim această inițiativă a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin de a celebra femeile și am ales să lansăm brandul exclusiv Carlette Jewellery într-un context ce pune în valoare puterea și spiritul antreprenorial feminin”, a adăugat Anca Borza.

Inovație, calitate și excelență în designul bijuteriilor – mecanism unic patentat

Brandul de bijuterii Carlette a dezvoltat un mecanism inovator de închidere, patentat în Elveția și Uniunea Europeană. Sistemul prin înfiletare îți permite să combini, sau să schimbi un talisman Carlette cu ușurință, pentru a crea bijuterii unice. Mecanismul se aplică atât la brățări, cât și la coliere. Putem să lăsăm brățara sau lanțul doar cu piesa de bază, dacă vrem un look simplu, sau putem să alegem câteva piese Carlette pe care să le asortăm după cum considerăm și să ne creăm propriul stil, după starea interioară. Mecanismul Carlette a fost conceput în spiritul inovației elvețiene și este o simbioză între precizia mecanismelor elvețiene și excelența în crearea unor accesorii simple, atractive și potrivite oricăror ocazii.

Bijuteriile sunt realizate din oțel inoxidabil placat cu rodiu și aur roz. Placarea se face în șase straturi prin metoda PVD, pentru a feri metalul de zgâriere, pătare și pentru a-l face rezistent la soluții active și parfum, dar și pentru a conferi bijuteriilor aspectul specific. În plus, pietrele fațetate oferă pieselor atractivitate, delicatețe și o strălucire prețioasă.

“Bijuteriile sunt cele mai de preț accesorii ale unei femei, iar noi am creat colecții unice, care să le completeze ținutele, indiferent de momentul zilei. Femeile merită să fie în centrul atenției, iar Carlette le va ajuta să capteze atenția tuturor. Atunci când vei păși într-o cameră, toți ochii vor fi asupra ta, iar încrederea ta atunci când porți Carlette se va vedea în atitudinea pe care o vor remarca toți cei din jurul tău”, a declarat Michelle Schmidt, customer experience manager la Carlette Jewellery.

“Astăzi femeile celebrează un eveniment special din viața lor, iar brandul nostru le redă posibilitatea să creeze amintiri frumoase, pe care să le prețuiască mereu”, a adăugat Michelle Schmidt.

Despre Carlette Jewellery

Carlette Jewellery este un brand elvețian care aduce inovație și senzualitate pentru toate femeile care își doresc să se bucure de bijuterii care pot fi purtate la orice ocazie.

Brandul de bijuterii Carlette Jewellery este susținut de pasiunea pentru frumos și crește la nivel internațional pentru că se adresează femeilor de orice vârstă prin versatilitatea combinațiilor care se pot realiza grație mecanismului unic, inovator.

Carlette Jewellery colaborează cu magazine de haine online pentru completarea ofertei existente și loializarea clienților prin oferirea unor accesorii elegante, versatile și de o calitate înaltă.