Aprilie incepe Fara control! Jean Gavril si NOSFE lanseaza piesa lor de baieteala!

Aprilie īncepe Fără control cu noua piesă interpretată de Jean Gavril și NOSFE.

Timbrul puternic al lui Jean Gavril, agresivitatea lirică propulsată de NOSFE, toate vă vor da un super boost pentru a face tot ceea ce simțiți că vă doriți.

Cu un ritm care a făcut pānă și ziua de luni să īnceapă mai bine, colaborarea celor doi transmite un mesaj puternic: poți face īn viață tot ceea ce vrei, dar așteaptă-te și la consecințele care, uneori, pot scăpa de sub control.

„Fără control eu fac ce vreau/ Pānă cānd iese nasol/ Tu-mi spui să stau cāteva zile, fără tine” sunt versuri pline de atitudine, īncredere și curaj. Iar, īn vremuri ca astea, let’s be honest – cu toții am īnceput să avem momente īn care vrem să fim Fără control.

„Fără control” e o piesă cu atitudine și vibe puternic, pe băiețeală. E o piesă de mers la sală, cu vibe motivațional și care ne īndeamnă să facem ce vrem cu viața noastră și să ne asumăm deciziile pe care le luăm. Și, implicit, și consecințele pe care le au acțiunile noastre, care uneori pot scăpa de sub control.

Piesa e făcută cu NOSFE pentru că el este un artist care a īnțeles vibe-ul și care a dat o strofă bombă, īn completarea refrenului monstru. Și el, la rāndul lui, este un artist destul de agresiv și aduce clar un plus valoare la vibe-ul piesei. ANGUS rupe cu chitara ca de obicei și a băgat riffuri și solo zid, de pe motocicletă, frumows!

Continui să conturez noi direcții īn rock-ul romānesc prin sound și producție și colaborări cu artiști din sfera Trap/Rap și nu ne oprim aici. Urmează și o piesă cu BRUJA, care intră la categoria Trap’n’Roll, ca să ii zicem așa., spune Jean Gavril.

NOSFE adaugă: Jean e un rockstar, ca mine, și ne-am conectat instantaneu, pe covorul din studioul lui Vladimir, unde am bătut cu pumnii și picioarele, pentru a īnregistra ce urmau a fi tobele piesei. ANGUS a livrat un solo impecabil și clipul a curs lejer, alături de cāteva beri. Ador piesa asta, și abia așteptam să iasă! Vă pupă UNCHIU!”.

Jean Gavril este un artist romān născut īn Constanța. De la „Totul sau nimic” și pānă īn prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu īncredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea īi definesc muzica- un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60.

De mic copil īnvață să cānte la chitară și īși face prima trupă fiind la liceu. La 21 de ani semnează cu Roton Music și HaHaHa Production – case de discuri cu care lucrează īn prezent. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și „Fată, bea cu mine” cuceresc din prima publicul romān, iar piesa „Oh, Ramona” devine un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Avānd un spirit cameleonic, Jean Gavril nu poate fi īncadrat īn limitele unui gen muzical, ceea ce īi accentuează versatilitatea și unicitatea. Artistul nu urmărește să revoluționeze trendurile industriei, ci transpune īn muzică exact ceea ce trăiește, la maxim: „Ca și artist, sunt conștient de faptul că am ceva de zis și ceva de făcut. Tot ce vreau e să fiu sincer cu mine și să transmit prin muzică poveștile pe care le trăiesc. Īnainte de toate, sunt un om ca toți ceilalți. Așa că, nu văd de ce m-aș ascunde īn spatele unor măști.”

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Spotify: open.spotify.com/album/2DIDfO5ksV1eqO2yWElFe3

Official video: