Arando Marquez lanseaza impreuna cu MRB si What's UP "DAI DUMA"

Arando Marquez, DJ-ul care a mixat in deschiderea concertelor unor artisti internationali precum ATB și Josh Gallahan, colaboreaza cu MRB (Mahala Rai Banda) si What’s UP pentru o piesa nonconformista, fresh si super catchy.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, „Dai duma” este compusa de MHB, What’s UP, Alex Velea, Arando Marquez si Razvan Matache. Piesa este insotita de un videoclip vibrant, fun, in care artistii canta si danseaza ca la cea mai tare petrecere.

„Acum un an de zile am inceput sa lucrez la piesa impreuna cu MRB (Mahala Rai Banda), dar a inceput cu adevarat treaba atunci cand Alex Velea a ascultat piesa, prinzand contur la Golden Boy Society, echipa care m-a primit cu bratele deschise. «Dai duma» este despre o problema romaneasca si aparent nemuritoare: iubirea fata de o persoana de o alta etnie. Colaborarea cu What’s UP a venit o data cu momentul in care ascultam piesa si simteam ca lipseste ceva. A ascultat-o si el si s-a hotarat pe loc sa continuam piesa impreuna pentru ca se regaseste. Sper ca toata lumea sa vada frumosul din acest single – amprenta lautareasca a celor de MRB, partea rap data de What’s UP, cat si trendul universal si ideea de trap”, declara Arando.

„Ma bucur din suflet pentru aceasta colaborare cu Arando Marquez, Mahala Rai Banda si casa de productie Golden Boy Society. Legenda spune ca mama este tiganca crestina si tata roman evreu. Pana ajunge rezultatul testului ADN va ofer o mostra din iubirea mea fata de toate etniile Pamantului”, marturiseste What’s UP.

Arando Marquez a cucerit topurile muzicale în 2011 cu piesa de debut „Shambala”, iar de atunci au urmat „Need Ya”, „No Me Dugas” (feat. Hevito), „Pina Colada”(feat. Oana Radu), piese de succes care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Format din Sumanariu Robert, Vlad Nita si Aurel Ionita, MRB imbina elemente muzicale din doua sate ale Romaniei: Clejani si Zece Prajini. Piesele Mahala Rai Banda au aparut pe compilatii internationale precum Bucovina Club (Germania), Balkan Bangers and Gypsy Beats (Marea Britanie), Balearic Bisquits (Danemarca), Balkanology (Africa de Sud) si au fost remixate si reinterpretate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box si Shantel.

De-a lungul timpului, What’s UP a cucerit topurile cu hituri precum „Bine”, „Taxi” si „La tine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut a fost pentru What’s UP unul plin de lansari: “Ora 2″, “Hana”, lansata de Ziua Indragostitilor, apoi “Iarta-ma, mama”, urmat de “Doare” si “Cu tine pe mine”. Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alaturi de JO „CuBANii”, iar in urma cu doua saptamani, artistul a lansat „Petrecerea Burlacilor”.