Ari Aster Night la Bucuresti, Cluj si Timisoara

Pentru prima dată în România, participă la un maraton cinefil dedicat maestrului peliculelor horror Ari Aster: ARI ASTER NIGHT la București, Cluj și Timișoara.

BAD UNICORN cu sprijinul A24 aduce în trei cinematografe din țară „Hereditary”, „Midsommar” și ”Beau is Afraid”, în cadrul unui eveniment unic!

6 mai
București – Cinema Elvire Popescu
Cluj Napoca – Cinema Arta

7 mai
Timișoara – Cinema Victoria

Proiecțiile încep de la ora 17:00 – Hereditary / ora 19:30 – Midsommar / ora 22:30 – Beau is Afraid

Pentru o experiență completă, biletele sunt disponibile sub formă de abonament – 69 de lei pentru toate cele 3 filme și, în limita locurilor rămase disponibile, bilete individuale.

Link: eventbook.ro/film/bilete-ari-aster-night

În 2018, în America, Ari Aster a dat lovitura cu „Hereditary”, pelicula care a devenit „cel mai înspăimântător horror din toate timpurile”, potrivit știrilor de atunci și nu numai. Atunci cercetătorii descopereau că ritmul cardiac al persoanelor care urmăreau filmul a crescut până la 164 bpm, în condițiile în care frecvența cardiacă normală este între 55 și 90 de bătăi pe minut.

Toți ochii au fost ațintiți asupra tânărului regizor, care s-a întors în 2019 cu o poveste nouă: „Midsommar”, povestea unor turiști care pică în capcana unei secte păgâne periculoase, ”o experiență răscolitoare, o producție mult mai înspăimântătoare decât filmele clasice de groază.” Din păcate, „Midsommar” nu a ajuns și în cinematografele din România. Până acum.

Pe 12 mai se va lansa în România cel mai recent film semnat de Ari Aster, cu Joaquin Phoenix în rolul principal: ”Toate fricile lui beau / Beau is Afraid”. În anticiparea acestui mult așteptat și controversat film, aducem pe marele ecran o retrospectivă unică Ari Aster.

Hereditary / Moștenire diabolică
2018
Cu: Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne, Alex Wolff
127 minute

După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei, care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.
Cu o intuiţie autentică, regizorul şi scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe.

Trailer:

Midsommar
Cu: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper
148 minute

Dani și Christian sunt un cuplu de tineri americani a căror relație este pe punctul de a se destrăma. După ce o tragedie în familie îi aduce din nou împreună, Dani, deși îndurerată, decide să li se alăture lui Christian și prietenilor săi într-o excursie de neratat într-un sat izolat din Suedia pentru a sărbători acolo festivalul solstițiului de vară. Inițial o vacanță de vară lipsită de griji în ținutul în care soarele nu apune niciodată, sejurul lor se transformă într-o aventură sinistră odată ce sătenii își invită oaspeții să ia parte la festivități care nu doar că nu se potrivesc cu peisajul de paradis pastoral, ci devin din ce în ce mai tulburătoare și terifiante.

Trailer:

Beau Is Afraid / Toate fricile lui Beau
Cu: Joaquin Phoenix, Amy Ryan, Parker Posey, Zoe Lister-Jones, Patti LuPone
179 minute

După moartea subită a mamei sale, Beau nu se simte bine – paranoia îi îngreunează viața și medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluție bună.

În drumul său înapoi acasă, Beau își confruntă trecutul, prezentul și viitorul, iar în cele din urmă este nevoit să-și depășească cele mai întunecate frici pentru a-și îndeplini visele.

Trailer: