ARTPRINT introduce in portofoliul sau revistele tiparite Femeia., BBC Good Food, BBC Top Gear, Casa si Gradina precum si alte cateva periodice, integrame si sudoku

Sase reviste locale si internationale, dar si publicatiile periodice de tip sudoku sau integrame, intra din septembrie 2022 in portofoliul ART PRINT.

Tipografia ART PRINT se dezvolta astfel in zona de publishing, devenind un jucator relevant pe piata de media tiparita autohtona, odata cu preluarea in portofoliul sau a unora dintre cele mai importante titluri de revista.

Incepand cu luna septembrie 2022, revistele cu licenta internationala BBC Good Food si BBC Top Gear, dar si unele titluri locale cu traditie, precum Femeia., Casa si Gradina, Sanatatea de Azi si Practic in Bucatarie, trec in portofoliul Diviziei de Publishing nou formate in cadrul companiei ART PRINT. Tipografia ART PRINT va prelua totodata si publicarea unor periodice de succes, de tip integrame sau sudoku.

ARTPRINT a decis sa sustina publicarea revistelor locale cu istorie — Femeia., Casa si Gradina, Sanatatea de Azi si Practic in Bucatarie — oferindu-le astfel cititorilor traditionali, fideli, ocazia de a se bucura in continuare de publicatiile pe care cei mai multi dintre ei prefera sa le citeasca pe suport tiparit. In acelasi timp, ART PRINT adauga in portofoliul sau BBC Good Food si BBC Top Gear, doua reviste prestigioase, cu licenta internationala, al caror continut nisat pe zone de interes ale publicului urban, contemporan, le situeaza in topul celor mai citite publicatii.

“Este o onoare pentru noi, dar si o misiune importanta sa ducem mai departe titluri internationale precum BBC Good Food si BBC Top Gear. Stim ca pentru publicul din Romania iubitor de print este o bucurie sa gaseasca in continuare la chioscuri, reviste cu traditie precum Femeia, Casa si Gradina, Sanatatea de azi si Practic in Bucatarie. Echipele editoriale sunt pregatite sa isi surprinda lunar cititorii cu content unic, subiecte si informatii de ultima ora. Chiar daca pana acum nu am avut in portofoliul de business partea de publishing, este o provocare pe care echipa ART PRINT a primit-o cu entuziasm si credem cu tarie ca stim sa ducem povestile frumoase mai departe, cu succes!.”Cezar Rasuceanu- Manager si fondator ARTPRINT.

Astfel, tipografia ARTPRINT isi extinde linia de business si intra activ pe piata de publishing, transformandu-se incepand cu luna septembrie 2022 intr-un competitor important pe piata de media tiparita din Romania.

Despre ARTPRINT

Infiintata in 1990, ARTPRINT este prima tipografie romaneasca cu capital 100% privat. In cei peste 30 de ani de activitate ARTPRINT s-a impus pe piata tipografica prin profesionalismul sau in relatiile cu clientii nationali si internationali, consolidandu-si o pozitie de lider prin investitiile perpetue in retehnologizare si modernizarea sistemelor sale operationale, si prin calitatea incontestabila a produselor sale tiparite.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.artprint.ro