ARTPRINT S.A., Divizia Publishing relanseaza cele patru platforme online din portofoliu: revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro si sanatatea-de-azi.ro

ARTPRINT S.A, Divizia Publishing anunta relansarea celor patru website-uri din portofoliu: www.revista-femeia.ro, www.revista-casasigradina.ro, www.e-cuisine.ro, si www.sanatatea-de-azi.ro, care continua sa le ofere cititorilor experiente captivante si informatii de calitate. Cu continut actualizat constant, acestea devin surse de incredere pentru toti cei interesati de domenii precum lifestyle, design interior, gastronomie, nutritie, sanatate si multe altele.

Revista #Femeia. este prima revista pentru femei din Romania si a aparut in anul 1868. Accesibila, cu un continut extrem de bogat si de variat, mereu la zi cu cele mai noi informatii, revista Femeia. imbina armonios informatiile de beauty, moda, sanatate si stil de viata, cooking si dezvoltare personala. Varianta online a revistei ramane o sursa inepuizabila de inspiratie si informatii pentru femeile active. De la articole de lifestyle la interviuri cu femei de succes, site-ul se adapteaza nevoilor cititoarelor moderne.

Revista #Casa si Gradina va inspira si va ofera toate sfaturile de care aveti nevoie in amenajarea locuintei si a gradinii. Este o revista care le ofera iubitorilor de frumos cele mai noi informatii din domeniu, va tine ancorati in tendinte pentru a afla ce vi se potriveste cel mai bine. Cel mai recent numar al revistei va ofera o multime de idei pentru amenajarea unei case cu personalitate, idei, solutii, prezentari de case romanesti si produse care se gasesc in Romania. Site-ul revista-casasigradina.ro este locul de intalnire pentru pasionatii de design interior si de amenajarea zonelor verzi. Impartasind pasiunea pentru frumos si confort, varianta online a revistei ofera noutati despre designul interior, idei de amenajare a gradinii si solutii practice pentru imbunatatirea casei.

Revista #Sanatatea de Azi este ghidul de care aveti nevoie pentru o viata sanatoasa si echilibrata! In paginile revistei gasiti trucuri si tratamente simple pentru frumusete, noutati medicale, sfaturi oferite de nutritionisti, retete si remedii naturale traditionale. Site-ul sanatatea-de-azi.ro le ofera zilnic cititorilor informatii pentru un stil de viata sanatos, articole relevante despre nutritie, remedii naturale, sanatate generala si bunastare mentala. Cititorii pot gasi, de asemenea, ghiduri practice, sfaturi medicale si informatii despre cele mai recente descoperiri din medicina.

Publicatia online e-cuisine.ro / practic-in-bucatarie.ro este destinatia perfecta pentru iubitorii de gatit. Cu retete inedite pentru intreaga familie, sfaturi de la bucatari renumiti si testari de produse, platforma aduce gastronomia la alt nivel. Prin continutul sau variat, site-ul se adreseaza in egala masura mamelor, fiicelor si chiar bunicilor. Website-ul reprezinta o completare a publicatiilor cu profil culinar din portofoliul ARTPRINT S.A, Divizia Publishing, revistele #Practic in Bucatarie si BBC Good Food.

Toate platformele online ale ARTPRINT S.A, Divizia Publishing vor continua sa se extinda, adaugand continut divers si informativ, pentru a satisface nevoile variate ale cititorilor. Noi elemente interactive vor fi introduse lunar, pentru a-i implica pe cititori in mod activ si pentru a crea o comunitate virtuala in jurul subiectelor de interes. Periodic, vor fi organizate evenimente speciale pentru a le oferi cititorilor oportunitati de a interactiona direct cu specialistii din domeniu si cu alti cititori pasionati.

Grupul de platforme online detinut de ARTPRINT Publishing (revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro si sanatatea-de-azi.ro) ramane dedicat informatiilor de calitate, sfaturilor utile si inspiratiei in casele si in vietile cititorilor. Prin diversitatea continutului, aceste platforme continua sa ramana in topul publicatiilor de incredere pentru cititorii pasionati de lifestyle, design, gastronomie si sanatate.

Despre ARTPRINT
Infiintata in anul 1990, ARTPRINT este prima tipografie romaneasca cu capital 100% privat. In cei peste 30 de ani de activitate, ARTPRINT S.A. s-a impus pe piata tipografica prin profesionalismul sau in relatiile cu clientii nationali si internationali, consolidandu-si o pozitie de lider prin investitiile perpetue in retehnologizare si in modernizarea sistemelor sale operationale, precum si prin calitatea incontestabila a produselor sale tiparite. Pentru mai multe informatii, vizitati artprint.ro.