ASKONA a deschis un nou showroom

Rețeaua internațională ASKONA, important producător de paturi, saltele, canapele și accesorii pentru un somn sănătos, s-a extins în România odată cu deschiderea unui nou showroom, în Pipera. Acesta este al optulea magazin din cadrul grupului Askona România.

Deschiderea noului showroom ASKONA a avut loc în data de 21 aprilie, în cadrul unui eveniment privat la care au participat designeri și arhitecți de top din România. Așa cum ne-a obișnuit deja, și de această data ASKONA vine în sprijinul clienților cu articole premium, ce promoveză un somn sănătos și odihnitor. De la paturi configurate într-o varietate de opțiuni și stiluri la saltele hipoalergenice de înaltă calitate și rezistență, ce susțin în mod corect coloana vertebrală, la ASKONA găsești tot ce ai nevoie pentru un dormitor de 5 stele.

“În realizarea paturilor ASKONA sunt folosite țesături tratate împotriva umezelii și a murdăriei. Vorbim de materiale durabile, hipoalergenice, fără emisii nocive. În completarea paturilor, le propunem clienților noștri saltele la un raport excelent calitate-preț, împărțite în funcție de gradul de rigiditate și numărul blocurilor de arcuri. Fiecare model de saltea este testat în 50 de cicluri de rulare, care echivalează cu 30 de ani de utilizare”, a declarant Alexandru Cioroiu, director de vânzări ASKONA România.

Materialele certificate de înaltă rezistență și compoziția naturală fac din produsele ASKONA alegerea perfectă pentru a-ți împlini cele mai confortabile vise. Calitatea produselor este reflectată și în reputația excelentă de care se bucură compania în industria ospitalității. Astfel, lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS sau Marriott și-au echipat penthouse-urile și apartamentele cu produse ASKONA, pentru a le asigura oaspeților de vază un somn de calitate.

Noul showroom se desfășoară pe o suprafață de 320 metri pătrați, se află în Hyperion Towers (Bd. Pipera nr. 1) și este deschis de luni până vineri între 10:00 – 19:00, sâmbăta între orele 10:00 – 17:00 și duminică între orele 10:00 – 15:00. Acesta se alătură altor șapte showroom-uri din cadrul grupului: patru în București și câte unul în Constanța, Brăila și Brașov.

Despre ASKONA
ASKONA are o vechime de peste 80 ani pe piața internațională și numără peste 30 fabrici în Europa și peste 200 milioane de bunuri produse până în prezent. Compania face parte din corporația suedeză Hilding Anders, cea mai mare companie producătoare de produse pentru somn din Europa și Asia. Toate produsele și serviciile ASKONA sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului.