Aspiratorul UltraOne de la Electrolux transforma aspiratul intr-o placere

Odata cu apropierea verii, aerul din locuinta ta este mai predispus poluarii, datorita aerisirilor mai frecvente. Pentru a intampina vara in caminul tau, fara grija particulelor de praf din casa, aspiratorului UltraOne iti vine in ajutor cu performante sporite de aspirare, intr-un timp record si cu un zgomot foarte redus. Astfel, aspiratul se va transforma intr-o placere.

Cu peste 40 de imbunatatiri aduse, aspiratorul UltraOne a fost desemnat „cel mai bun in test” dintre aspiratoarele Electrolux, fiind recunoscut pentru o aspirare ultra-rapida si ultra-eficienta. Performantele sporite sunt datorate nu doar motorului puternic, ci si capului de aspirare AeroPro™ Extreme, care inlatura perfect praful de pe orice suprafata, toate acestea cu un debit de aer optimizat.

Imbunatatirile aduse aspiratorului UltraOne privesc si manevrabilitatea sa. El este proiectat pentru a aspira rapid in toate colturile camerelor, datorita rotilor moi si a sistemului Multi Room System™, alcatuit din 3 clame de parcare flexibile, un filtru usor de schimbat si un cablu de 12 m. In urma lui va ramane curatenia perfecta, deoarece UltraOne este conceput cu un sistem complet etans si cu un filtru Allergy Plus™, care capteaza chiar si cele mai fine particule de praf. Dupa aspirare, filtrul va putea fi schimbat usor si igienic, printr-o simpla apasare de buton.

Prezenta aspiratorului UltraOne se va face simtita doar prin rezultate, nu si prin zgomotul emis. Datorita tehnologiei Silent Air Technology™, sunetul produs este asemanator cu cel al unei emisiuni TV care se aude pe fundal, respectiv de doar 69 dB.

Aspiratorul UltraOne de la Electrolux vine dotat cu o perie AeroPro 3 in 1, care permite adaptarea in functie de spatiile aspirate. Intr-un singur accesoriu beneficiezi de o perie, o duza pentru spatii inguste si o duza pentru tapiterie.

Transforma aspirarea intr-o ultra-experienta, cu aspiratorul UltraOne de la Electrolux!