AVON pune in discutie standardele frumusetii clasice intr-un panel special la Digital Divas 2019

– Monica Bîrlădeanu, Alina Ceușan și Stela Bizdu – supraviețuitoare a unui accident în urma căruia i-a fost amputat un picior, vor urca pe scena Digital Divas by AVON 2019, pentru a vorbi despre democratizarea conceptului de frumusețe

– Stela B. se va alătura noii campanii de comunicare AVON, Frumusețe fără reguli

La ediția de anul acesta a Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat comunității online de fashion și beauty, AVON aduce pe scenă femei cu povești puternice care ne arată în mod constant cât de important este curajul de a fi tu însăți și care ne demonstrează că noul reper este frumusețea fără reguli. Monica Bîrlădeanu, actriță și ambasadoare AVON, Alina Ceușan, câștigătoarea mai multor premii la Digital Divas și probabil cel mai urmărit influencer de beauty și fashion în România, Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro și Raluca Hagiu, Redactor Șef al unei cunoscute reviste de lifestyle feminin, vor vorbi pe 28 mai despre propria percepție și experiență a frumuseții feminine în contextul diversității actuale.

Pe scenă va urca și Stela Bizdu, femeia care în urmă cu un an și-a pierdut un picior într-un accident de mașină și care a devenit un model de curaj și frumusețe atipică prin intermediul paginii sale de Instagram Steps by Stela, unde își documentează viața de zi cu zi din noua sa ipostază.

În urma accidentului, Stela poartă o proteză care o ajută să-și ducă activitățile la bun sfârșit. Ea a învățat să se bucure de viață așa cum este, și să o accepte pe noua Stela. Pagina sa de Instagram a ajuns să inspire și alte persoane aflate în situații asemănătoare și să demonstreze femeilor că frumusețea și feminitatea în ziua de astăzi țin de puterea de exprimare a unicității fiecăreia dintre noi.

Datorită curajului de a-și afirma în continuare feminitatea atât în viața de zi cu zi cât și în mediul online, Stela a fost invitată să se alăture noii campanii de comunicare AVON, Frumusețe fără reguli, pe care compania o va lansa în vara acestui an în România.

Panelul care va încheia ediția de anul acesta a evenimentului Digital Divas by AVON aduce în discuție nevoia de actualizare a conceptelor de frumusețe și modul în care putem explora noi categorii de conținut beauty. Vor vorbi despre unicitate și frumusețe Monica Bîrlădeanu, actriță cunoscută la nivel internațional și ambasadoare AVON, dar și Alina Ceușan, cea mai premiată creatoare de conținut online din România.

Despre Digital Divas by AVON 2019
Digital Divas by AVON este cel mai mare eveniment din România dedicat exclusiv influencerilor din modă si frumusețe. Prima parte a evenimentului are ca focus dezvoltarea comunității online de beauty & fashion și oferă sfaturi și povești inspiraționale de la cele mai efervescente personalități

digitale din România. Inspirată din noua platformă de comunicare AVON România, evenimentul va aduce pe scenă invitați speciali, precum Ana Morodan, Diana Cosmin, Andreea Balaban sau Alexia Eram.

Conferința va fi urmată de Gala de premiere 2019, începând cu orele 20.30. Digital Divas by AVON este cea mai mare competiţie care  reunește și premiază influenceri din modă și frumusețe, și singura unde publicul larg participă la vot, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

Programul conferinței poate fi consultat pe www.digitaldivas.ro/program/#up

Evenimentul va fi transmis live, pe site-ul www.digitaldivas.ro

Noutățile legate de Digital Divas by AVON pot fi urmărite pe site-ul www.digitaldivas.ro,  pe contul dedicat de Instagram (www.instagram.com/digitaldivasro) și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/digitaldivas.ro).

Despre Stela Bizdu

Stela are 36 de ani, este soție, mama unui băiețel de 3 ani și jumătate și tânără antreprenoare în domeniul agricol. În urma unui accident, Stelei i-a fost retezat piciorul stâng, de la gambă în jos.

La mai puțin de un an după întâmplare, Stela își recuperează pas cu pas viața de dinainte de accident. Acest lucru este posibil datorită unei proteze montate în Anglia și al  unui proces de refacere continuu. Cu ajutorul unei proteze adaptate și a multor ore de recuperare, ea speră ca în scurt timp să poată merge din nou pe tocuri, pe care le vede drept un simbol al feminității.

Prin intermediul profilului sau de Instagram, Steps by Stela, unde se dezvăluie în continuare ca o femeie puternică, pasionată și la curent cu cele mai noi trenduri în materie de fashion și frumusețe, Stela a devenit o sursă de inspirație pentru femeile din România. Mesajul pe care îl transmite este despre curajul de a propune definiții diferite ale frumuseții feminine.

Despre AVON
AVON este prezent de peste 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Despre EVENSYS
EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 13 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.