B i B i - spune Pa Pa in noul HIT

Cariera muzicală a lui BiBi înflorește din ce în ce mai frumos în ultima perioadă.

Pe lângă succesul monstru pe care artista îl înregistrează în online, fiind una dintre cele mai fresh prezențe, BiBi își continuă călătoria muzicală și surprinde cu fiecare nouă apariție. După single-ul „Înainte de a fi a ta”, în care aceasta și-a uimit comunitatea atât prin prezență, cât și prin vibe-ul puternic, BiBi revine cu o nouă piesă – Pa Pa.

Pa Pa este o piesă cu un mesaj puternic, care transmite independență și maturitate. Este o piesă manifest despre cum alegerile potrivite te pot salva de suferințe viitoare, dar și cum iubirea de sine este un must.

BiBi ne povestește despre noua piesă: < Mă aflu într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal și, ca de fiecare dată, îmi place să împărtășesc acest lucru și cu comunitatea mea. După sigle-ul „Înainte de a fi a ta”, călătoria mea muzicală continuă cu „Pa Pa”, o piesă pe care o îndrăgesc foarte tare și pe care nu mă pot opri din fredonat. Este despre acel moment când începi să te apreciezi mai mult, să știi ce oferi și ce meriți să primești. Cred că mesajul versurilor va ajunge la comunitatea mea, sper să fie acea piesă care te face să simți că ești mai putenic ca niciodată! Nu uitați că sunteți speciali și meritați tot ce e mai bun! Pentru un boost de energie, nu uitați să dați PLAY noului meu single – Pa Pa! >

Piesa este o coproducție marca HaHaHa Production & Roton Music, muzica este creată de Dorian Micu, Răzvan Sofranescu, Giuliana Vaduva, Lucian Nagy și textul este scris de Dorian Micu și Giuliana Văduva.

Vezi videoclipul pe YouTube:

Urmărește-o pe BiBi:

Instagram: www.instagram.com/bibi.official/?hl=ro

Facebook: www.facebook.com/BiBiOfficialMusic

YouTube: www.youtube.com/channel/UC_d1gUdRvIhhQiPNFJ5nAzA