Baby Club Sezamini - o platforma gratuita oferita de Sezamo pentru parinti si viitori parinti

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului European Rohlik, anunță lansarea unei noi platforme dedicate părinților și viitorilor părinți, Baby Club Sezamini.

Baby Club Sezamini este un club dedicat exclusiv părinților care au copii cu vârsta de până în 12 ani, dar și celor care așteaptă venirea pe lume a unui copil. Pentru a fi parte din acest club, clienții pot accesa în mod gratuit pagina dedicată www.sezamo.ro/sezamini și se pot înscrie rapid și ușor prin selectarea informațiilor solicitate. Serviciul este disponibil atât pe site, cât și în aplicație, fiind deja lansat pe alte piețe pe care activează grupul, precum Cehia, Austria, Germania și Ungaria.

Baby Club Sezami vine cu numeroase beneficii pentru clienți:

1. Livrare gratuită de duminică până joi, între 10:00 – 16:00 (aplicabil doar pentru livrarea standard de o oră);
2. Reduceri de până la 40% la produsele selectate din categoria „Mama și copilul”: www.sezamo.ro/c2929;
3. 15 lei cashback – pentru orice membru din clubul Sezamini care plasează o comandă de peste 300 de lei pentru produse din orice categorie, cu excepția produselor din categoriile alcool și tutun, sub formă de credite ce se pot folosi exclusiv pentru produsele din categoria „Mama și copilul”.

Aceste beneficii îi vor ajuta pe părinți să economisească timp, prin câștigarea a cel puțin 6 ore pe săptămână dedicate drumurilor la supermarket, timp pe care îl pot petrece alături de cei dragi. Totodată, părinții vor economisi și bani, prin asigurarea gratuității transportului a cărui valoare se ridică la costul 30 de lei per comandă, 100 de lei prin reducerile de 40%, cât și prin contravaloarea cashback-ului.

„Sezamini a luat naștere din dorința noastră de a ușura viața de zi cu zi a părinților printr-o experiență rapidă și eficientă de cumpărături, care le va permite să se bucure mai mult de momentele petrecute alături de copii. Mai mult decât atât, datorită beneficiilor acestui club, părinții au acces la reduceri exclusive, livrare gratuită și la produse noi pentru copii, economisind timp și bani. Cu acces la beneficii exclusiv pentru membri, Sezamini este partenerul perfect pentru orice părinte ocupat”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Reducerile de 40% vor fi vizibile pentru toți clienții Sezamo pe pagina dedicată www.sezamo.ro/c2929-oferte-clubul-sezamini, însă de acestea pot beneficia doar membrii clubului. Gamele de produse care vor fi active în mod regulat prin programul Baby Club sunt alimentele pentru bebeluși, precum piureuri din fructe și legume, biscuiți și snacksuri, scutece și șervețele umede, cosmetice pentru copii, accesorii pentru bebeluși și produse specifice pentru mame sau gravide. În plus, în activările Baby Club vor fi incluse și produse din alte categorii disponibile pe sezamo.ro. Cel mai adesea vor exista oferte disponibile doar pentru membrii Sezamini Club din categoriile fructe și legume, iaurturi, bomboane sau băuturi non-alcoolice.

Preocuparea Sezamo pentru clienți se traduce printr-o comunicare constantă cu aceștia și înțelegerea nevoilor lor. Baby Club Sezamini este totodată și dovada că supermarketul online face eforturi pentru reducerea prețurilor, astfel încât clienții care au cea mai mare nevoie de asta – părinții – să poată beneficia de cele mai bune produse pentru familiile lor, la prețuri accesibile. Sezamini vine la pachet cu multe beneficii pentru o viață relaxată și mai mult timp de petrecut împreună.

Sezamo oferă o selecție impresionantă de peste 12.000 de produse, precum produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și branduri internaționale de tip supermarket, toate într-un singur loc. Compania oferă garanția „Banii înapoi garantat” pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

Despre Sezamo
Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate (10000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată. Fiind o companie de tehnologie, Sezamo este o companie data-driven. Deținând operațiunile end-to-end, inclusiv toată tehnologia din interior, clienților li se oferă o experiență superioară de cumpărături, livrarea celor mai proaspete alimente de la fermieri și artizani locali, precum și o selecție largă de supermarketuri sau produse sub propria etichetă. Compania este dinamică și în creștere rapidă, obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a depășit 500 de milioane euro în 2021.