Bioderma ofera consultatii medicale online gratuite tinerilor din Romania afectati de acnee

Campania Dă CANCEL acneei a fost co-creată cu ajutorul agenției Heist Industries.

Bioderma dă startul campaniei Dă CANCEL acneei, prin care oferă consultații dermatologice gratuite adolescenților, prin intermediul platformei de telemedicină SOSmydoctor. Campania este o premieră pe piața din România și își propune să educe tinerii pentru a avea o piele sănătoasă printr-o rutină de îngrijire corectă și un tratament adecvat nevoilor specifice ale pielii acneice. De aceea, brandul de dermatocosmetice facilitează accesul tinerilor la sfaturi medicale de specialitate oriunde s-ar afla, online, complet gratuit.

Campania Dă CANCEL acneei invită cât mai mulți tineri la consiliere medicală gratuită, indiferent de locația acestora, direct de pe telefonul personal. Potențialul utilizator trebuie să descarce aplicația SOSmydoctor din Google Play sau App Store și să își aleagă unul dintre medicii dermatologi parteneri listați în campanie. Apoi, stabilesc data și ora consultației și intră în legătură video cu specialistul, online, de oriunde s-ar afla.

Acneea este o afecțiune comună a pielii care afectează până la 80% dintre adolescenți. Netratată, ea poate lăsa semne permanente pe piele și poate avea un impact emoțional puternic. Iar tratamentul necorespunzător, urmând numeroasele mituri existente sau recomandările neavizate, care promit rezultate rapide, poate afecta sănătatea pielii. De aceea, este important de înțeles că tratamentul acneei are nevoie de timp și de răbdare pentru a avea rezultate optime. Prin intermediul campaniei Dă CANCEL acneei, tinerii au acces la sfaturi medicale personalizate, prescrise pentru ei de un dermatolog, și le este recomandată o rutină de îngrijire zilnică, cu produse special create pentru nevoile pielii acneice, precum cele din gama Sebium.

Orice persoană care suferă de acnee și își dorește să beneficieze de serviciile de specialitate prin programul Bioderma poate deja să le acceseze în platforma SOSmydoctor, în limita disponibilității medicilor dermatologi implicați în campanie.

Campania Dă CANCEL acneei a fost creată cu ajutorul agenției Heist Industrie care a lucrat împreună cu brandul Bioderma pentru a veni cât mai aproape de tinerii din România, pe canalele cele mai apropiate de aceștia. Astfel, a luat naștere un proiect complet digital și ușor accesibil oricărui adolescent. Chiar dacă tratamentul wireless al acneei nu s-a inventat încă, acum există o soluție online pentru o piele sănătoasă.

Despre Bioderma

Bioderma este o marcă NAOS și unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse dermatocosmetice de pe piața din România. La baza filosofiei sale se află conceptul de ecobiologie pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Gama Sebium a fost special concepută pentru a răspunde nevoilor pielii grase, mixte sau predispuse la acnee. Aceasta conține produse de curățare și îngrijire a pielii recomandate de medicii dermatologi pentru o rutină zilnică de îngrijire și tratarea problemelor specifice ale acestor tipuri de piele.

Despre SOSmydoctor

Platforma SOSmydoctor este una dintre cele mai populare aplicatii de telemedicină din România și poate fi descărcată gratuit din GooglePlay sau din AppStore. Ea reunește medici de renume și permite utilizatorilor ei să aibă acces la informații avizate, pe diferite specialități, în orice moment, simplu și rapid. 

Despre Heist Industries

Heist Industries este o agenție de comunicare full service. Fondată în 2012, este singura agenție specializată în community marketing ca model de comunicare bazat pe conținut, povești reale, personalități și relevanță, folosind cele mai noi canale și tehnologii.