Black Friday cu reduceri de pana la 90% la HOMELUX

În perioada 9 – 27 noiembrie, profită de super-oferte.

La , Black Friday vine cu reduceri de până la 90% la toate produsele, plus o extra-surpriză.

Iubitorii de design interior, dar nu numai au acum ocazia de a-și cumpăra tot ce își doresc pentru casă la reduceri unice în an. La Homelux, Black Friday vine cu reduceri de până la 90% la mobilier, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni, dar și cu un voucher cadou de 10% reducere valabil pentru cumpărături în luna februarie.

Capul de afiș al campaniei sunt corpurile de iluminat, reduse cu până la 90%. Acestea sunt urmate îndeaproape de decorațiuni (până la 70% reducere), covoare (până la 60% reducere), scaune (până la 40% reducere) și canapele (reduse cu până la 20%).

Gama de produse este foarte variată și răspunde mai multor stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Prețurile sunt accesibile în raport cu designul și calitatea produselor, iar selecția tuturor pieselor este făcută cu ajutorul designerilor de interior.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe , cât și în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma).