Ce este mai important decat vederea?

Vederea sănătoasă este unul dintre cei mai importanți factori ce stau la baza constituirii unei vieți de calitate.

Tu știai că jumătate din populația lumii ar putea suferi de miopie până în 2050? Mai exact, aproape 5 miliarde de oameni, acesta este semnalul de alarmă tras de Asociația Oftalmologilor.

Un studiu realizat de Asociația Oftalmologilor arată că mai bine de jumătate dintre români (52%) nu obișnuiesc să meargă la control preventiv: 29% iau în considerare consultul numai când deja văd mai rău și 14% se programează la medic atunci când apar diferite simptome (dureri de cap, ochi uscați, stare de greață). Ba chiar 9% afirmă că n-au ajuns niciodată la medic.

Echipa Clarfon trage un semnal de alarmă asupra faptului că vederea este cel mai important simț ale unei persoane.

Să ai o vedere sănătoasă este must have-ul oricărui sezon. Vino în cabinetul de optică medicală din orașul tău și testează-ți vederea gratuit.

Misiunea echipei Clarfon este de a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru o vedere sănătoasă deoarece aceasta este în strânsă legătură cu bunăstarea fizică, psihică și social de înaltă calitate.

Ai nevoie de ochelari pe bază de prescriptie medicală pentru prima dată? Ai observat că vechii ochelari nu te mai ajută? Ai observat primele semne de oboseală oculară? Doresti să schimbi ramele de ochelari? Sau vrei doar să faci un control de rutină pentru a afla dacă totul este în regulă?

Nu mai aștepta, în cabinetul Clarfon din orașul tău vei descoperi cei mai buni specialiști care te vor îndruma să îi oferi privirii tale ceea ce are nevoie. Mai mult de atât, la Clarfon vei găsi o gamă foarte variată de rame de ochelari pentru a reuși să obții un look de milioane și să poți vedea viața așa cum fiecare dintre noi merită.

Suntem alături de privirea ta, motiv pentru care acum vei găsi la noi c?? ??? ????̆ ??????̆ ? ??????, ?? ??????? ?????? ????????̆!

Doar acum poți beneficia de o super ofertă de Black Friday: La o pereche de ochelari cu lentile progresive ai 50% reducere și GRATUIT o pereche de ochelari cu lentile monofocale.