Bloom Clinique - singura clinica din Romania care pune la dispozitia pacientilor laserul DuoGlide Deka

Bloom Clinique, conceptul unde medicina clasica se intalneste cu tehnologia moderna, anunta in premiera in Romania disponibilitatea laserului de ultima generatie DuoGlide Deka. Laserul care a castigat premiul Aesthetic Medicine Awards 2023- pentru CEL MAI BUN LASER, cel mai performant dispozitiv care foloseste lumina si energie, DuoGlide Deka reprezinta sinergia unica si revolutionara dintre lungimea de unda ablativa si non ablativa pentru sanatatea si estetica zonei intime a femeilor.

„La Bloom Clinique, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, oferim pacientilor nostri tratamente si interventii de sanatate si estetica, dar si terapii inovatoare pentru intimitatea femeilor. In aceasta toamna suntem bucurosi sa aducem in premiera pe piata din Romania, laserul DuoGlide Deka a carui tehnologie de noua generatie, poate fi folosita atat in ginecologie, cat si in dermatologie. Cu ajutorul acestui aparat super performant putem trata in premiera cu doua lungimi de unda, afectiuni precum: sindromul genitourinar de menopauza, simptome de hioestrogenism postpartum, laxitatea vulvo – vaginala si putem efectua interventii de chirurgie genitala functionala si de estetica si colposcopie. Toate tratamentele si interventiile realizate cu ajutorul acestui tip de laser sunt minim invazive, presupun un usor disconfort, sunt bine tolerate de paciente, dureaza mai putin de o ora si nu necesita recuperare. Echipa Bloom Clinique compusa din medici ginecologi, nutritionisti, dermatologi, specialisti in recuperare medicala si chirurgi plasticieni, este dedicata sanatatii femeilor in toate etapele vietii lor, cu precadere in perioada de perimenopauza si menopauza- dezvoltand un program dedicat acestei perioade #niciopauzalamenopauza si le stau la dispozitie pentru a le explica si intelege nevoile si pentru a elabora planuri de ingrijire personalizate.”, a declarat Ramona Dimache, co-founder la Bloom Clinique.

Datorita gamei largi de sisteme de micro-scanare, laserul are o versalitate de neegalat si poate fi folosit in tratarea unei game largi de afectiuni ce tin de sanatatea intima feminina, colposcopie, ginecologie si dermatologie.

„Tehnologia de ultima generatie a dovedit inca o data ca putem efectua interventii si tratamente care vin in ajutorul femeilor si rezolva diverse probleme functionale sau estetice, cu care acestea se pot confrunta de-a lungul vietii ( nasterea, perioada de dupa nastere, perioada de perimenopauza si menopauza respectiv laxitatea vaginala, atrofia vaginala, incontinenta urinara de efort si anumite probleme functionale asociate cu inaintarea in varsta). Medicina moderna prespune pe langa experienta specialistilor si aparatura performanta, asa cum este laserul DuoGlide Deka cu rezultate uimitoare atat in ginecologie, cat si in dermatologie. Cu un protocol strict si un laser performant, ni se deschid posibilitati nelimitate pentru sanatatea si estetica zonei genitale a femeilor.”, a declarat Petru Catalin Haiduc, medic primar obstetrica – ginecologie in cadrul Bloom Clinique.

Beneficiile majore ale laserului DuoGlide Deka
• Sistem extrem de avansat, atat in ginecologie cat si in dermatologie: DUOGLIDE este cea mai recenta platforma DEKA Laser, care combina doua lungimi de unda: CO2 10600 nm si 1540 nm pentru a maximiza eficacitatea in aplicatiile ginecologice si dermatologice. Datorita celor peste 30 de ani de experienta, DEKA a gasit lungimea de unda ideala care, adaugata la traditionala lungime de 10600 nm, ii imbunatateste functionalitatea, reducand simultan timpul de recuperare. Mixul ideal de lungimi de unda, tehnologia exclusiva PSD si disponibilitatea noilor scanere ergonomice care se potrivesc cel mai bine caracteristicilor zonelor tratate fac din DUOGLIDE un sistem extrem de avansat, atat in ginecologie, cat si in dermatologie.
• Eficacitate si siguranta maxima a procedurilor DEKA in ginecologie: Decenii de experienta de pionierat in laserele CO2 si marele succes al procedurii MonaLisa Touch (singura procedura laser validata stiintific pentru sanatatea intima a femeilor) au confirmat marea eficacitate si siguranta a procedurilor DEKA in ginecologie.
• Eficacitate maxima si timp redus de recuperare: Lungimea de unda de 1540 nm imbunatateste efectele terapeutice ale laserului CO2, amplificandu-i capacitatile de stimulare termica si neocolageneza.
• Actiune termica mai profunda: Sinergia celor doua lungimi de unda CO2 +1540 nm realizeaza si incalzirea adiacenta si necoagulativa a intregii zone de scanare, si atinge o adancime mare – imposibil de atins doar cu surse laser ablative. Efectul termic atinge un nivel de profunzime care maximizeaza actiunea de stimulare a tesuturilor si, prin urmare, se obtine un tratament si mai eficient.
• Atentie speciala pentru vindecare: Datorita stimularii profunde si uniforme a emisiei speciale, sinergia celor doua lungimi de unda mareste turnover-ul celular.
• Amplificarea efectului de contractie: Emisia de tip secvential special realizata in interiorul fiecarui DOT individual mareste, de asemenea, in mod sinergic efectul de micsorare a tesutului pentru a remodela si a tonifica tesutul lax.
• Configurare completa cu sisteme de scanare: DUOGlide este echipat cu o gama completa de noi sisteme de scanare, optimizate ca forma, greutate si dimensiune pentru a maximiza manevrarea/. Sistem de scanare conceput pentru a trata sindromul urogenital la menopauza. Energia laser CO2 fractionata este transmisa catre peretii vaginali, stimuland eficient regenerarea tesuturilor pentru rezultate inegalabile. Acest sistem de scanare poate fi utilizat cu diferite tipuri de sonde, atat pentru tratamente in interiorul canalului vaginal, facandu-l adaptabil la nevoile tuturor pacientelor.
• Colposcan: Acest nou accesoriu, care combina sistemul de scanare si micro-aplicatorul, extinde aplicatiile Glide pentru a include microchirurgia colposcopica asistata de scanare. Caracteristicile acestui sistem compact, compatibil cu toate colposcoapele, fac din acest instrument standardul de aur pentru tratamente extrem de precise, sigure, repetabile si cu miscare rapida.

Cu o actiune imbunatatita de stimulare a tesuturilor datorita emisiei secventiale speciale a lungimii de unda duble, cu o gama larga de aplicatii datorita configuratiei complete a micro-scanerelor, flexibilitatii extreme si adaptabilitatii maxime la nevoile pacientilor, DuoGlide Deka este mai mult decat un laser, este o solutie tehnologica avansata si exclusiva cu o eficacitate de neegalat in sanatatea intima feminine.

Laserul DuoGlide Deka este disponibil in exclusivitate in Romania, doar in cadrul Bloom Clinique (Calea Floreasca 89-91, Sector 1, Bucuresti). Mai multe detalii despre tratamentele si terapiile disponibile in cadrul clinicii pe bloomclinique.ro sau la numarul de telefon 0747729988.