BRAUN prezinta Silk-Expert SensoAdapt™ IPL. Pentru o epilare definitiva profesionala chiar la tine acasa

Uneori, îngrijirea pielii poate fi o adevărată provocare, necesitând timp și efort.

De la programările telefonice sau online la salon, până la ședințele propriu-zise; de la jonglarea activităților cotidiene cu munca și celelalte responsabilități – toate acestea pot fi copleșitoare, nu-i așa? Viața de zi cu zi a femeilor este într-o permanență transformare, iar atunci când nu reușești să găsești măcar puțin timp pentru tine și lucrurile care îți fac placere, acest lucru poate deveni stresant.

BRAUN știe că, atunci când arăți bine, te poți simți și mai bine și că viața ta nu se rezumă la programul 9 a.m. – 5 p.m., așa că îți pune la dispoziție resursele necesare unei îngrijiri și epilări profesionale, chiar în confortul căminului tău. Pentru că Braun este pregătit oricând ai tu nevoie!

Braun Silk-Expert 5001 este unicul epilator IPL de pe piață dotat cu senzorul smart SensoAdaptTM, ce detectează în mod continuu culoarea pielii tale – de 80 de ori pe secundă – și adaptează automat intensitatea luminoasă, pentru a-ți oferi o eficiență optimă și siguranță deplină. De asemenea, epilatorul emite impulsuri luminoase doar atunci când se află în contact total cu pielea, pentru un plus de siguranță. În doar 4-12 săptămâni de la prima utilizare, vor fi vizibile și primele rezultate.

Pentru cele care apelează pentru prima dată la epilarea definitivă cu IPL, Braun Silk-Expert 5001 oferă și opțiunile Gentle/ Extra Gentle Mode, pentru ca pielea ta să fie perfect epilată și catifelată, fără să aibă de suferit – impulsurile luminoase ale epilatorului sunt inofensive, având în vedere faptul că nu conțin radiații UV.

Ia-ți la revedere de la apelurile în așteptare către saloanele de înfrumusețare! De-acum, poți avea parte de o epilare definitivă profesională eficientă și sigură, chiar la tine acasă – tu alegi cum îți petreci timpul liber rămas! ? Be #BraunReady everyday! #BraunBeauty

Despre Braun
Braun, filială a companiei Procter & Gamble înființată în Germania în 1921, produse o gamă variată de electrocasnice care îmbină inovația tehnică, calitatea fiabilă și design-ul deosebit. Produsele Braun, distribuite la nivel global, includ, printre altele, aparate electrice pentru bărbierit, epilatoare, produse pentru îngrijirea și coafarea părului. Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să accesați site-ul www.braun.com.