Bruce Willis, imaginea brandului HELL ENERGY pentru inca doi ani

Bruce Willis este imaginea brandului de băuturi energizante HELL ENERGY pentru încă doi ani, ca urmare a reînnoirii contractului dintre producătorul de băuturi energizante din Ungaria și vedeta de la Hollywood.  

 
Bruce Willis este cunoscut ca un iubitor al băuturilor energizante HELL și asta nu doar pentru că lucrează cu brandul de patru ani. Este binecunoscut faptul că legendarul actor american cere, în mod regulat, ca frigiderul său să fie aprovizionat cu HELL și că este proprietarul cutiei HELL ENERGY cu numărul 1 miliard.

Colaborarea fructuoasă dintre Bruce Willis și HELL ENERGY a produs deja două campanii de comunicare, în 2018 pentru gama de băuturi energizante HELL ENERGY și în 2020 pentru gama de băuturi gata preparate pe bază de cafea și lapte ENERGY COFFEE. În acest context, noua prelungire a contractului nu este nicio surpriză, iar noua campanie îi portretizează perfect obiectivul.

Producătorul de băuturi energizante, lider de piață în Ungaria, este mândru că Bruce Willis păstrează un stoc de HELL în frigiderul său acasă. Anul trecut, pe când Bruce Willis se afla pe platourile de filmare ale celui mai recent film de acțiune din portofoliul său, în Georgia (SUA), și-a dat seama că nu mai are nicio cutie din băutură sa preferată. Având în vedere faptul că băutura energizantă cu cap de diavol nu era disponibilă în zona orășelului american în care filma, Bruce Willis și-a trimis avionul privat înapoi în New York pentru a-i aduce HELL ENERGY din stocul de acasă.

Băuturile energizante HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, restul reprezentând zahăr granulat, cofeină, și complexul de vitamine B, la care se adaugă uneori aminoacizi esențiali pentru menținerea tonusului, acid citric, aromă și regulator de aciditate, fără adaos de conservanți.

Despre HELL ENERGY

HELL ENERGY se află printre brandurile cu cele mai dinamice creșteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

HELL ENERGY a fost fondat în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, QUALITY PACK, echipată cu tehnologie ultramodernă.

În 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globală care îl are în prim-plan pe Bruce Willis, ambasadorul brandului. Datorită inovației continue în ceea ce privește portofoliul de produse, în 2019, brandul a lansat o noua categorie de produse, pe bază de cafea și lapte – Energy Coffee.

Business-ul HELL ENERGY se bazează pe doi piloni: băuturi cu o calitate superioară și un raport calitate-preț bun.