Cabron si JO lanseaza single-ul "La Mal", primul hit al anului 2023

Dupa colaborarea anului 2022 cu Theo Rose – „Fructul interzis”, piesa care a strans peste 19 milioane de vizualizari pe YouTube si peste 1,5 milioane de streams pe Spotify, Cabron se pregateste pentru un nou hit.

„La mal”, noul single semnat Cabron, este un featuring cu JO, piesa care te va purta printr-un carousel de emotii si va ramane in mintea si playlist-ul tau pentru mult timp. Cei doi artisti nu sunt la prima colaborare. In 2018 au lansat impreuna „Cu inima”, piesa care a facut valuri in industria muzicala si este in continuare ascultata de fani. „Cu inima” are nu mai putin de 42 de milioane de views pe YouTube.

„La mal” este fix scenariul unei povesti tipice de dragoste, care nu este niciodata liniara. De multe ori, avem tendinta sa ne pierdem pe drum, sa alegem si cai gresite, chiar daca inima ne spune altceva. Flow-ul inconfundabil a lui Cabron, combinat cu vocea puternica si calda a lui JO, se combina si creeaza o piesa memorabila.

Piesa a fost scrisa in studiourile HaHaHa Production si este lansata in coproductie cu Cat Music. La piesa au lucrat Alexandru Minculescu (Cabron), Florin Boka (Feenom), Cally Roda, Ana Maria-Stancu si Razvan Sofronescu.

Single-ul este acum disponibil pe toate serviciile de streaming. Urmareste conturile de social media ale artistilor pentru mai multa muzica, updates si continut exclusiv.

 

Magazine digitale: bfan.link/la-mal

Urmărește-l pe Cabron:

Facebook: www.facebook.com/cabrononline
Instagram: www.instagram.com/cabronair
YouTube: www.youtube.com/channel/UCJaFBxSsX8wxYDVAO2bw6Lw
Tik Tok: www.tiktok.com/@cabrondpm?

Urmărește-o pe JO:

Facebook: www.facebook.com/JoOficial
Instagram: www.instagram.com/jo.ioanaa
Spotify: open.spotify.com/artist/3ArPP8R2oGr81W8i4XBPpP

Copyright © 2023, HaHaHa Production, All rights reserved.

Bookzone - Carti Online Resigilate