Cadouri de Craciun pentru femei fericite: 3 produse de styling pentru 3 persoane cu adevarat speciale din viata ta!

Cauți darul care va face orice femeie fericită de sărbători? L-am gasit noi!  Stylere GHD sunt varianta ideală pentru un cadou reușit!

GHD îți aduce o colecție specială de sărbători, cu ajutorul căreia o poți face fericită pe mama ta, pe cea mai bună prietenă și, de ce nu, pe soacra ta. Marele avantaj al produselor GHD este că poți obține rezultate uimitoare fără a compromite sănătatea și starea naturală a părului.

De ce să faci cadou unul dintre produsele de styling GHD? Pentru că bifezi două puncte câștigate: ovei o bucurie, și un serviciu. Produsele de styling GHD îți permit să îți adaptezi sau să îți schimbi rapid coafura, în funcție de preferințe și de eveniment.

Ce cadou îi poți face cele mai bune prietene?

Set cadou nocturne collection ghd platinum® styler – este varianta ideală pentru cea mai bună prietenă. Placa o va ajuta să fie gata pentru evenimentele importante din viața ei și să își facă coafuri inedite. Tot cu acest styler își poate îndrepta sau ondula părul într-o zi la birou, dacă vrea un look șic.

Mai mult decât atât, setul cadou vine împreună cu o husă protectoare și doua oje OPI, ce completează perfect cadoul. Prietena poate realiza atât manichiura perfectă, cât și coafura de care are nevoie.

Stylerul Platinum GHD menține o temperatură optimă pentru păr, astfel în cât structura naturală a acestuia să nu se degradeze în contact cu căldura.

Set cadou nocturne collection ghd V gold styler

Ce cadou îi faci soacrei tale? O pregătești pentru vacanță!

Uscător de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight® – Oferă-i soacrei tale combinația perfectă între portabilitate și cea mai înaltă performanță. Uscătorul de păr portabil de la ghd este un cadou pe care îl poate folosi oriunde.

Mic și ușor de transportat, uscătorul ghd o va ajuta să își realizeze coafura în vacanță și să își usuce rapid părul acasă!

Uscator de par pentru voiaj nocturne collection ghd flight
Ce cadou îi faci mamei tale?

Crăciunul acesta le poți oferi coafuri irezistibile celor trei femei importante din viata ta. Pentru mama ta, recomandarea noastră este Set cadou nocturne collection ghd V® gold styler. Cu acest styler mama ta își poate face bucle lejere, pentru evenimente de zi sau coafuri sofisticate pentru evenimentele care au loc seara.

Setul cadou nocturne collection ghd V® gold styler câmai conține și o ojă OPI, pe care să o folosească atunci când merge la o petrecere!

Set cadou nocturne collection ghd platinum® styler 1230 lei
Set cadou nocturne collection ghd V® gold styler 942 lei
Uscător de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight 310 lei