Cadouri din inima cu Pandora

Oferirea de cadouri persoanelor dragi ca simbol al iubirii necondiționate este și mai ușoară datorită bijuteriilor din noua colecție Pandora.

În acest sezon, descoperă noi simboluri ale iubirii: creații inspirate din cercuri. De la inele, cercei și coliere interconectate – oferă simboluri ale legăturii voastre speciale.

Pentru inima familiei. Surprinde-ți mama cu talismane Pandora Moments în formă de inimă. Noile talismane prezintă mesaje care imită scrisul de mână, ce o vor emoționa, cu siguranță.

„Am creat cercurile împletite pentru a reflecta relațiile fără sfârșit care depășesc dinamica tradițională. Nodul creat între ele reprezintă o legătură care nu poate fi ruptă.” spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora. „Simbolul inimii din Pandora Timeless este modalitatea perfectă de a-i spune acelei persoane speciale că iubeste-o”.

În completare, colecția Pandora Timeless prezintă pietre roz, în formă de inimă, exprimând simboluri tradiționale care strălucesc cu dragoste. Pentru persoana dragă, oferă cadouri unice exact cum este ea. Alege dintre noile modele placate cu aur de 14k, cu pietre strălucitoare din zirconiu cubic. Sau descoperă brățări tenis și inele noi care strălucesc cu inimi, așezate strâns împreună pentru a reprezenta iubirea unică pe care o împărtășești.

Pentru persoana dragă care strălucește cu un stil atemporal, alege inelul cu piatră rotundă și cerceii din același set, cu o piatră centrală strălucitoare și mici pietre centrale placate cu aur de 14k. Tocmai această culoare va evidenția cadoul pentru prietena elegantă.

Pentru mama, oferă talismane în două nuanțe, gravate cu mesaje emoționante care durează pentru totdeauna, exact ca legătura voastră.

Pentru persoanele care îți sunt apropiate exact ca familia, alege dintr-o serie emoționantă de noi bijuterii. Talisman în formă de inimă Familia pentru totdeauna păstrează elementele definitorii pentru un cadou de neuitat. Pandantivul Familia pentru totdeauna este realizat din argint 925 și amestec unic de metale placate cu aur rose de 14k. Cerceii și colierul din același set prezintă cercuri din argint 925, înconjurate de un set de zirconiu cubic pave.

Oferă cadou semne de apreciere care îi vor face fiecare zi mai frumoasă!

#ForEveryStory

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.