Calatoreste pentru o stare de echilibru cu Barnangen

Există un cuvânt pe care orice suedez îl cunoaste: “lagom”.

Deși pare simplu, descrie un întreg stil de viață. Definește starea de bine și echilibru. Barnängen crede că frumuseţea apare atunci când te simți “exact așa cum trebuie” – încrezător, autentic și echilibrat. Într-o lume a vitezei în care simți că nu ai timp pentru ce contează cu adevărat, cum ar fi să călătorești pentru a-ți găsi echilibrul? Barnängen îți oferă această oportunitate, prin noua campanie “Călătorește pentru o stare de echilibru”.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi cel puțin un produs Barnängen, în perioada 01.11.2021 – 31.12.2021, să trimiți poza bonului fiscal prin Whatsapp la numărul 0738820095 și poți câștiga o aventură de vis: un city break în Stockholm, Suedia pentru două persoane. Barnängen se ocupă de biletele de avion și cazare pentru 3 nopti cu mic dejun inclus, tu ai nevoie doar de starea de bine în bagaj.

Renumit în Suedia de zeci de ani, Barnängen îți oferă îngrijire echilibrată a pielii, precum și experiența unui stil de viață simplificat. Amestecul de ingrediente de inspiraţie nordică cu estetica suedeză se contopesc pentru a crea produse care reflectă cu adevărat lagom-ul: Bogat, dar și ușor. Energizant, dar și relaxant. Hrănitor, dar și răcoritor. Hidratant, dar și de lungă durată. Intens, dar și delicat. Produsele Barnängen reprezintă amestecul optim dintre știință și natură, oferind o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.

Stockholm este un loc unde natura și tradiţia se intersectează cu viaţa urbană şi civilizația, un loc vibrant, cu aventuri în orice colț: pe străzi, pe scene, în muzee și în parcuri. În fiecare săptămână au loc diverse expoziții și premiere, filme și spectacole. Indiferent de preferințele și interesele fiecăruia dintre noie, există întotdeauna ceva de experimentat în capitala Suediei.

Barnangen produse cosmetice