Calvin Klein lanseaza campania Toamna 2022, cu o distributie extinsa de persoane care influenteaza mediul cultural

Campania Toamna 2022 Calvin Klein prezinta o distributie globala in decoruri reale, cu cateva surprize.

Cu cele mai noi produse din gamele Underwear si Jeans, colectia de articole esentiale originale este conceputa pentru a fi purtata zi de zi si actualizata pentru prezent.

Filmata si regizata de Alasdair McLellan, campania surprinde distributia in cele mai actuale stiluri, gandite si perfectionate pentru acest sezon. Moderne, minimale si senzuale, fotografiile redau tipul de imagini pentru care brandul este cunoscut, surprinzand adevarata incredere a fiecarui talent. Seria episodica de videoclipuri prezinta talente care se intersecteaza intr-o lume Calvin Klein in care activitatile de rutina – de la antrenamente la spalat rufe si la luat masa de unul singur – sunt orice altceva decat banale.

In campanie este actorul si regizorul Chloë Sevigny, compozitorul si actorul Dominic Fike, artistul si interpretul global JENNIE, actorul, interpretul si compozitorul Michaela Jaé Rodriguez, actorul si activistul Susan Sarandon si actorul, producatorul Yahya Abdul-Mateen II alaturi de modelele Akon Changkou, Efron Danzig, Fran Summers, Kade Holt, Lila Moss, Precious Lee si Rianne Van Rompaey.

Noile stiluri Underwear si de loungewear prezentate in campanie includ Embossed Icon, logo-ul semnatura reimaginat intr-un design in relief repetitiv, si Bonded Flex, care ofera confort fara armatura, cu suport inovator din tricot fara cusaturi, ambele realizate dintr-un amestec de materiale reciclate. Noile siluete Modern Cotton, inclusiv o braleta pe un singur umar, actualizeaza unul dintre cele mai emblematice stiluri Calvin Klein. Modern Cotton Naturals ofera nuante si taieturi noi si sunt realizate cu fibre mai durabile.

Blugii canalizeaza spiritul tineresc al anilor ’90 si se remarca prin functionalitate, texturi dinamice si proportii actuale. Denimul original de designer a evoluat.

Credit Campanie:
Regizat si fotografiat de Alasdair McLellan
@calvinklein
#mycalvins

###

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.