Calvins or nothing. Experimenteaza placerea de a purta lenjerie emblematica

Alegerea lenjerei intime este o experiență extrem de personală. Seducătoare, feminină, confortabilă, provocatoare.

Provocarea CALVIN KLEIN este să privești lenjeria fix așa cum este, indiferent că ești femeie sau bărbat – The next best thing to being naked.

Estetica minimală dar de impact și materiale rafinate sunt ceea ce fiecare dintre noi căutăm să regăsim în modelele de lenjerie pe care ni le alegem. Să ne simțim confortabil în orice moment al zilei și să putem să ne modificăm outfit-ul cu lejeritate în funcție de ce avem în program.

Noua colecția CALVIN KLEIN Underwear oferă toate aceste lucruri și mai mult de atât.

There’s only one

Te poți simți senzuală și confortabil în același timp? Cu siguranță că da. Purtând item-uri din bumbac, care îți evidențiează latura provocatoare.

Poți încerca Push Up Bralette – Embossed Icon, într-o culoare electrică aparte, denumită Clematis. Gama Embossed Icon este un pas în evoluția constantă a lenjeriei de corp Calvin Klein, și cuprinde piese clasice cu un finisaj modern al logo-ului, mat și lucios în același timp. Push Up Bralette – Embossed Icon este realizat din 69% bumbac și 21% bumbac reciclat, are cupe wireless push up, bretele subțiri reglabile pe care le poți transforma în cross-back cu ușurință.

Dacă ești curioasă să afli cum se traduce mixul dintre confort & senzualitate în realizarea unei lenjerii de corp versatile și incluzive, fii sigură să vezi și produsele din gama ULTRA SOFT LACE, concepută pentru a fi purtată de dimineața până seara. Îți poți crea propriul set din Plunge Bra, din dantelă elastică florală, cu demi cupe cu dantelă suprapusă, care oferă suport flexibil cu armătură și Bikini Brief, realizat din microfibră și dantelă, cu talie medie.

Sau de ce nu, mix & match cu ceva surprinzător, o pereche de Thong – Bonded Flex. BONDED FLEX este o gamă Calvin Klein de underwear care folosește tricoturi netede, fără cusături și detalii de realizare elevate, un real hibrid între confort și funcționalitate.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN UNDERWEAR în magazinele Calvin Klein din Băneasa Shopping City și ParkLake Shopping Center.

 

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.