Campioana la 90 de ani: povestea Elenei Pagu, in cel mai nou proiect Kinecto Isobar pentru Bonduelle

De 8 ori campioană mondială, de 4 ori campioană balcanică şi de 5 ori campioană europeană, Elena Pagu este o adevărată legendă la nivel internaţional. Ce este însă uimitor  este că Elena Pagu a început să alerge la 57 de ani, iar cea mai recentă medalie a câştigat-o la 90 de ani, în octombrie 2016, în proba de 5000 de metri marş. Povestea ei spectaculoasă este povestită de Bonduelle, într-un proiect nou şi inedit creat de agenţia Kinecto Isobar.

Astfel, Elena Pagu este protagonista uneia dintre cele mai emoţionante poveşti ale anului 2016: la 90 de ani, o pensionară din Bucureşti câştigă două medalii de aur la Campionatul Mondial de Atletism din Australia. Totodată, ea doboară 2 recorduri mondiale. Desi numele ei este aproape necunoscut în România, pe plan international este recunoscută si aclamată: Elena Pagu. Bonduelle îi prezintă povestea, în semn de apreciere pentru performanţele obţinute.

“Povestea ei este un exemplu că totul este posibil în viaţă: chiar dacă nu te-ai apucat încă, nu este niciodată prea târziu să trăieşti sănătos. Iar schimbarea nu vine deodată, ci din lucrurile mici făcute zi de zi. Ca şi la alergat, nu ajungi campion la mâncat sănătos peste noapte. O reţetă azi, o reţetă mâine, până când micile schimbări îţi devin stil de viaţă”, explică Monica Roşu, Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia.

Campania se desfasoara in mediul digital in perioada 21 decembrie – 21 ianuarie, prin video native ads, Facebook ads si YouTube (in-stream video).

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formată din Denisa Armaşu – Senior Copywriter, Silvia Marinescu – Copywriter, Alin Enulescu – Art Director, Raluca Simion – Account Manager, Radu Ionescu – COO din partea agenţiei Kinecto Isobar, Sabina Nicolescu – Digital Project Manager din partea iProspect.

Din partea Bonduelle Central Europe Kft: Roxana Nănescu – Brand Manager Balkans, Monica Roşu – Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia.

Casa de productie: Diud Film, regizor – Andrei Gheorghe.

Despre Kinecto Isobar
Fondată în 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agenții de comunicare digitală din România. Începând cu 2013 Kinecto este parte din Isobar, agenția globală digitală fără frontiere, care reunește 4000 de specialiști în birourile din 44 de țări. Kinecto îmbină cu succes creativitatea, strategia, tehnologia și expertiza brand commerce pentru a conecta în mod eficient brandurile cu consumatorii lor.

Despre Dentsu Aegis Network
Dentsu Aegis Network inovează modul în care brandurile sunt construite pentru clienții săi prin expertiza și capacitățile sale excepționale de media, digital și comunicare creativă.
Cum consumatorii sunt din ce în ce mai conectați, printr-o multitudine de dispozitive, această nouă eră de convergență mass-media prezintă numeroase oportunități precum și un eco-sistem nou cu medii complexe.
La nivel mondial, Dentsu Aegis Network ofera clienților servicii de expertiză în media, comunicare digitală și servicii de creație publicitară. Grupul operează în 132 de țări din întreaga lume, cu peste 27.000 de specialiști dedicați.
Dentsu Aegis Network activează în România cu șase branduri: Carat, Vizeum (agenții de media), Kinecto Isobar (agenție de digital advertising), iProspect (digital performance) Posterscope (publicitate OOH), Amplifi (CEE).

Despre Grupul Bonduelle
Afacere de familie înfiinţată în anul 1853, Bonduelle și-a asumat misiunea de „a fi numele de referință la nivel mondial care asigură o viață de calitate, sănătoasă prin intermediul legumelor „. Promotor al inovației şi al viziunii pe termen lung, grupul este în măsură să își diversifice activitățile şi locaţiile geografice, 77% din cifra sa de afaceri fiind realizată în afara Franţei, ţara sa de origine. Legumele sale, cultivate pe 128.000 de hectare, sunt comercializate în 100 de țări sub o varietate de mărci, prin diferite canale de distribuţie şi în toate tehnologiile: conserve, congelate, pasteurizate, uscate şi proaspete/gata de utilizare. Bonduelle se afirmă ca un jucător responsabil şi renumit pentru practicile sale sociale, care face accesibile majorității oamenilor beneficiile şi plăcerea unei alimentații bazate pe legume.