Care sunt cele mai populare bauturi consumate in cazinouri?

Cazinourile, și în principiu cam toate lucrurile care țin de cazinouri inspiră o grămadă de idei de materiale gata să fie citite pentru inspirație. De data asta se pare că una dintre temele pe care le vom aborda ține de vizite în locațiile fizice și de ce anume poți face când ajungi într-o astfel de locație, mai exact ce băuturi se pot consuma – mai degrabă care sunt preferate sau recomandate. „Drinking… that’s a great human tradition.” spune un citat mai puțin cunoscut și care rezumă cam tot ce ține de omenire, mai ales când vine vorba despre distracție, că de-asta s-au și inventat jocurile de noroc, nu-i așa?

În principiu, ca să fim cât mai transparenți, nu există o regulă de urmat când este vorba despre ce anume poți consuma, ce ai voie sau nu, ce este ceva mai bun sau mai puțin bun, că ceva se consumă mai mult sau mai deloc – în definitiv nu se fac pronosticuri fotbal ca să te încurci în teorii complicate. Important este să te simți bine. Dar dacă tot ești în căutarea unor răspunsuri, iată mai jos câteva detalii care s-ar putea să-ți fie de folos la o următoare vizită într-un cazino.

Important la consumul băuturilor într-un cazino

Înainte să trecem în revistă detalii despre cele mai rafinate sau cerute băuturi, credem că este important să punctăm faptul că unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont, că ești într-un cazino sau nu, în principiu că ești într-un local și te simți bine, este faptul că trebuie să ai control asupra băuturilor. Nu trebuie să consumi mai mult decât crezi că poți duce, cât să ai raționament și să nu depășești limitele de a-ți fi rău a doua zi.

De asta este important să fii atent nu doar la alegerile pe care le faci, cât și la cantitate. Este esențial, de asemenea, să rămâi hidratat, astfel că se impune să consumi des apă, care îți ajută corpul să rămână hidratat cât să îți și relaxezi mintea care va lua doar cele mai bune decizii la jocurile de noroc.

Sfaturi privind consumul băuturilor în locațiile de cazino

S-ar putea să fii familiarizat deja cu ceea ce înseamnă o vizită în cadrul unui cazino, dar încă să ai câteva nedumeriri în ceea ce privește consumul băuturilor într-o astfel de locație. Îți lăsăm mai jos câteva tipuri de ținut cont:

  • nu trebuie să te orientezi direct către băuturile alcoolice, care se pot comanda mai spre partea a doua a vizitei, astfel că poți debuta vizita cu ceva cocktailuri fără alcool sau sucuri naturale, energizante, în principiu băuturi care nu îți distrag prea mult atenția și nimic complicat.
  • nu începe să experimentezi băuturi chiar atunci și chiar acolo, în cadrul unei vizite unde mizele sunt unele financiare. S-ar putea ca testele pe care le faci să nu se termini prea bine, să îți fie rău, în principiu să nu te simți prea bine și asta nu ți-ar fi prea bine, când vrei să te distrezi și să te joci
  • Dacă nu consumi alcool în mod normal acum nu este timpul să începi să faci acest lucru, mai ales dacă nu ești obișnuit cu senzația pe care acesta ți-o dă. Plus că odată ce experimentezi euforia dată de aburii beției s-ar putea să fii mai predispus la cheltuit, fără a avea un plan
  • Încearcă să eviți și băuturile foarte dulci, pentru că s-ar putea ca acestea să te facă mai agitat decât ești în mod normal, zahărul crescând adrenalina, efectul de euforie și în principiu te face mai neliniștit, dând o stare care nu îți este chiar de folos când vrei șăsă te concentrezi pe joc.
  • Dacă totuși vrei să încerci un cocktail, iar niciunul dintre opțiunile disponibile în locație îți sunt necunoscute, poți opta oricând pentru cele mai comune nume, pe care le și cunoști și îți plac – orice barman va știi să ți-l prepare și va avea cu ce.
  • Dacă ești dispus, totuși, să încerci ceva nou, optează pentru specialitatea casei, care are șanse destul de mari să fie foarte bun, dar și accesibil ca preț

Printre cele mai căutate băuturi la un cazino

Acum am ajuns și la subiectul care face subiectul acestui articol și anume – ce să comanzi în cadrul unei vizite la un cazino?

  • bere: s-ar putea ca aceasta să fie cea mai comună opțiune printre jucători, în funcție și de locul unde se află. Plus că este și o opțiune accesibilă, se consumă nu chiar rapid și sunt șanse mici să te îmbeți dacă o consumi cu moderație
  • băuturi seci care impun un stil de eleganță: aici se pot enumera acele băuturi care se consumă fără combinații inutile în opinia altora și care sunt bune ca atare: whiskey, cremă de whisky, amarula, rom, gin, vodka.
  • cocktailurile se aleg dacă vrei să încerci ceva mai diferit, iar acestea sunt în principiu ori dulci, ori răcoritoare, ori ușor amărui: gin tonic, Margarita, Mojito, Screwdriver, rom și cola, Pina Colada, Hugo, Martini, Bloody Mary etc

Concluzie

Cu siguranță că fiecare dintre noi avem anumite preferințe și slăbiciuni, așa că este de la sine înțeles că va arăta diferit comanda fiecăruia. Important de reținut este de ce am ajuns la un cazino și care este obiectivul. Plus că și bugetul este un factor important, pentru că nu prea poți cheltui prea mult atunci când nu-ți permiți, așa că mai bine te-ai concentra să vezi cum investești inteligent banii de care dispui în jocurile de noroc, pentru a-i transforma în profit. Și dincolo de joc responsabil, nu ai vrea să faci o impresie proastă celorlalți, așa că este esențial ca orice consum de alcool să fie moderat, făcut cu responsabilitate și cu simț de răspundere pentru a fi un exemplu de urmat.