Care sunt principalele simptome ale hipoacuziei?

De la cele mai mici vârste suntem înconjurați de alți oameni cu care socializăm.

Întreaga noastra viață este o înlănțuire de conversații, ascultăm, răspundem. Dar ce facem în momentul în care nu mai auzim ce spun cei din jurul nostru?

Cele mai multe persoane conștientizează lipsa auzului când deja este prea târziu. De ce să nu transformăm acest prea târziu în posibilitatea de a avea un auz sănătos, fără limite.

Cercetările în domeniu subliniază faptul că 16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă.

Când trebuie să-ți dai seama că este momentul să faci un consult de specialitate pentru a afla dacă auzul tău este sănătos?
– Auzi cu dificultate ce transmit cei din jurul tău indiferent de intensitatea zgomotului de fundal;
– Eviti discuțiile în grup deoarece nu auziți ce spun ceilalți;
– Citești pe buze informația transmisă;
– Dai volumul mai tare la televizor;
– Preferi să eviți discuțiile în public de teamă că nu vei putea răspunde la posibile întrebări;

Dacă te regăsești în toate aceste situații, ai nevoie urgent de o programare la un specialist.

Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și specialiștii noștri te vor îndruma către cea mai bună soluție pentru a redobândi sănătatea auzului tău și pentru a nu amplifica afecțiunea deja existentă.

Dacă pacientul beneficiază de cele mai bune îndrumări în materie de protezare auditivă, va putea depăşi obstacolele surdităţii.

Specialiștii Clarfon își vor pune vasta experiență în slujba auzului tău pentru a te ajuta să te bucuri din nou de frumusețea de a auzi cele mai mici sunete.

Auzul sănătos este bilateral. Clarfon este mereu alături de tine și îți oferă cele mai calitative aparate auditive de pe piață la prețuri de excepție.

1.Reducere de 1.000 lei la ORICE APARAT AUDITIV
2.50% reducere la AL DOILEA APARAT AUDITIV
3.20 rate fară dobândă
4.Ai avantajul de a lua aparatele acasă, în probă, GRATUIT