Casa de Bijuterii Malvensky il sarbatoreste pe Constantin Brancusi prin expozitia de arta contemporana #BrancusiheARTbeat

Timp de o lună, brandul Malvensky invită creatorii și iubitorii de frumos să se conecteze cu inspirația și creativitatea, în toate formele ei.

Declarată oficial zi de sărbătoare națională, 19 februarie este și data de lansare a evenimentului care reunește 19 lucrări de artă ce aparțin atât noii generații de tineri artiști, cât și artiștilor consacrați, cu scopul de a-i aduce un tribut artistului geniu.

Partener oficial al proiectului ArtwalkstreetRomania inițiat de Irina Calota, brandul Malvensky, fondat de către Malvina Cservenschi, prezintă expoziția #BrancusiheARTbeat, alăturându-se astfel companiilor care contribuie social responsabil la dezvoltarea comunității din care fac parte și susțin într-un mod autentic talentul și performanță la cel mai înalt nivel. Expoziția #BrancusiheARTbeat face parte din proiectul MALVENSKY ART și marchează a 7-a ediție a evenimentelor care celebrează opera celui mai cunoscut și apreciat artist român, sculptorul Constantin Brâncuși.

Printre artiștii participanți la expozitie se numară: Ionela Apetrii, Mădălina Avasilcăi, Ion Bolocan, Laura Greaca, Livia Greaca, Daniela Făiniș, Dan Marincovici, Alexandru Marinete, Felix Aftene, Vladlen Babcinetchi, Ana-Maria Negară, Cristian Ungureanu, Renata Kristof (by Cufir).

În continuarea misiunii de a promova România în totalitatea valorilor sale reprezentative, Casa de Bijuterii Malvensky susține arta românească contemporană, dar respectă în același timp propria viziune creativă care stă la baza misiunii brandului: de a aduce la viață simboluri și tradiții prin crearea de bijuterii din aur cu diamante, onorând toate emoțiile și conexiunile umane.

„Ceea ce creăm este autentic, tradițional, etern. Fiecare piesă vorbește din inimă și se adresează amprentei emoționale a oamenilor, devenind un obiect prețios pe care aceștia îl apreciază pentru semnificația sa personală. Ceea ce ne definește sunt pasiunea, eleganța și valorizarea fiecărei emoții umane, fiecare piesă devenind astfel o moștenire, un talisman ce poate fi transferat generației următoare. Prin proiectul Malvensky Art, aduc laolaltă două lumi la fel de fascinante: cea a bijuteriilor și cea a artei, care se regăsesc unite într-o expresie perfectă a creativității și viziunii.”Malvina Cservenschi, fondator și designer Malvensky
 
Despre Malvensky
 
Din 2012, Malvensky  promovează România prin crearea de bijuterii inspirate din tradiții și simboluri culturale. Bijuteriile sunt realizate după un design original, creat de către Malvina Cservenschi, director de creație, expert în diamante și fondatoarea Casei de Bijuterii. Malvensky este furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din România.

Înființată în 2012, Malvensky are astăzi 21 de angajați și deține un magazin online, www.malvensky.com, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu 46, unde își așteaptă clienții pentru o experiența premium, într-o călătorie a tradițiilor declinate în creații din aur, diamante și pietre prețioase.