Chemistry & Friends Christmas Edition - Slow buying intr-o lume fast forward

Nu-ţi vine să crezi, ştim, dar a mai trecut un an, iar sărbătorile de iarnă ne bat din nou la uşă.

Lista de „to do” e interminabilă, iar dintre toate, alegerea cadourilor pentru cei dragi pare cea mai dificilă sarcină? Te gândeşti să renunţi la căutarea ţinutei perfecte pentru sarbatori fiindcă zumzetul neîntrerupt al oraşului te copleşeşte ?

Pornind de la concepte precum slow food sau slow fashion, Chemistry îţi propune o experiență de tipul slow buying: Chemistry & Friends Christmas Edition, un pop-up shop multibrand cu produse atent selectate la preţuri speciale. Se întâmplă în weekendul 17-18 decembrie, în „sufrageria” Chemistry, unde vizitatorii sunt așteptați cu o selecție de obiecte de design, ce pot deveni cadoul perfect pentru cei apropiați, cu limonadă din partea casei și vin oferit de Liliac.

„Din păcate, ritmul alert al vieţii noastre – care a favorizat apariţia unor concepte precum  fast food, speed dating sau altele care denumesc modalități de a consuma în exces și cât mai rapid experiențe de care ar trebui să ne bucurăm în tihnă – s-a dovedit a fi nociv pentru cei mai mulţi dintre noi. Chemistry creează piese vestimentare proiectate să reziste în garderobă mai multe sezoane, să devină parte din viața celor care le poartă. În mod firesc, ne-am gândit să tranferăm acest deziderat și asupra relaţiei pe care o avem cu cei care ne trec pragul și să oferim prietenilor Chemistry, actuali şi viitori, experienţe autentice şi contextul necesar pentru a se putea bucura în voie de ele. Chemistry & Friends reprezintă strădania noastră de a da viaţă acestor idei”, spune Vera Alecsa, creative director Chemistry.

La Chemistry & Friends Christmas Edition, alături de creaţiile brandului-gazdă, vei mai putea găsi şi haine semnate Laura Firefly, genţi şi încălţări Iutta, o selecţie de bijuterii realizate de designerul Maria Filipescu, dar şi lumânări în ceşti de porţelan de la Cup & Candle, gama de obiecte din lemn a celor de la Woodish sau păpuşile decorative Dollflowers.

Vă invităm să intrați în atmosfera de sărbătoare cu un mic preview al pregătirilor pentru Chemistry & Friends Christmas Edition.

Chemistry & Friends Christmas Edition se desfăşoară în weekendul 17-18 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 19:00, în showroom-ul Chemistry din Intrarea Eliza Zamfirescu Leonida, nr. 13, București.

Chemistry & Friends Christmas Edition

Despre Chemistry

Ajuns în prezent la cea de-a patra colecţie, Chemistry este un nume relativ nou în peisajul designului vestimentar românesc. Povestea brandului are la bază legătura, chimia care există între oameni şi hainele pe care aceştia le poartă. Chemistry se adresează acelei femei care doreşte să-şi contureze silueta fără a o încorseta, o femeie liberă de constrângerile tendinţelor, dar fidelă propriilor idei despre eleganţă şi feminitate. Chemistry înseamnă haine uşor de purtat în fiecare zi, simple şi sofisticate deopotrivă. Mai multe informaţii, pe www.chemistry-studio.com sau pe pagina de Facebook Chemistry.