Chicineta, The Stories of O. si Anna Fellini aduc o doza extra de creativitate autohtona in inima capitalei, la Designers Boutique

Designers Boutique, pop-up store-ul dedicat creatorilor români și modei „made in RO”, continuă să aducă, în mallul din inima capitalei, noi nume și povești captivante cu și despre frumos. Chicineta, The Stories of O. și Anna Fellini sunt brandurile care se vor lăsa descoperite, în luna noiembrie, de comunitatea din București Mall-Vitan.

Oana Titică, designerul din spatele Chicineta, a reușit să-și transforme pasiunea pentru farfurii și căni cu mesaje personalizate într-un business 100% românesc. Cu mesaje inedite, care sparg clișeele uzuale, produsele sale aduc un strop de autenticitate, despre viață în sine, tuturor celor care le descoperă.

„Jucăuș și plin de imaginație, așa cum îl știți, brandul Chicineta se reîntoarce la Designers Boutique, cu o colecție specială, care își propune să transforme mesele obișnuite într-o adevărată experiență. Așteptăm cu nerăbdare să reîntâlnim comunitatea de aici și îi invităm pe toți cei ce pășesc în magazin să descopere noile piese ale sezonului”, a declarat Oana Titică.

În același timp, designerul Ovidiu Mureșanu aduce la București Mall-Vitan „The Stories of O.”. Brandul este pregătit să-i încânte pe vizitatori cu un boost de creativitate și prospețime.

„Prezența The stories of O., în primul centru comercial modern din România, reprezintă un pas important pentru brand și sunt nerăbdător să văd cum va fi primit de către comunitatea de aici. Am selectat o colecție specială, îndrăzneață, care să coloreze puțin viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi”, a declarat Ovidiu Mureșanu.

Cu o experiență de peste un deceniu în prelucrarea și creația produselor din piele, Anna Fellini vine în pop-up store-ul din inima capitalei cu o selecție de genți și accesorii perfecte pentru a deveni cadouri unice și memorabile.

„Ne bucurăm să fim parte din minunatul proiect Designers Boutique și să deschidem astfel poarta către lumea marca Anna Fellini. Pielea naturală reprezintă inima și sufletul produselor noastre, care, de altfel, garantează calitatea, stilul și durabilitatea. Vă așteptăm cu entuziasm să descoperiți frumusețea și versatilitatea produselor din piele”, a declarat Anna Fellini.

În fiecare lună, noi designeri români pășesc cu încredere în pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România. Din dorința de a sprijini comunitatea de creatori de frumos din țară, centrul comercial oferă designerilor și brandurilor autohtone un spațiu dedicat și oportunitatea de a-și prezenta creațiile.

Aici, pasionații de modă descoperă autenticitatea și calitatea produselor „made in Romania”, iar designerii beneficiază de interacțiunea directă cu publicul și de experiența de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile autentic românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

Despre București Mall – Vitan
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre designers boutique
Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste cinci ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.