Chip si maini, intinerite instantaneu! Medicii de la Glam Aesthetic Clinic iti dezvaluie cum
În era în care ne dorim totul „acum”, un tratament din industria estetică cucereşte femeile şi bărbaţii care vor să obţină rezultate imediate! O procedură de rejuvenare facială, realizată printr-un filler dermic biocompatibil, primul aprobat şi pentru întinerirea pielii de pe mâini, tratează cele mai comune probleme pricinuite de trecerea timpului. Specialiştii clinicilor de lux Glam Aesthetic Clinic vă dezvăluie de ce ar trebui să alegeţi Radiesse la următoarea vizită la estetician!
„Rezultatele devin tot mai spectaculoase odată cu trecerea timpului!”
Stimulând producţia naturală de colagen, Radiesse este unul dintre cele mai moderne tratamente injectabile folosite în estetică. Creat dintr-o substanţă regăsită în smalţul dinţilor şi în oase, Radiesse este non-toxic şi non-alergenic, având efect de umplere, după doar o şedinţă.
„Rezultatele asigurate de acest tratament nu pot fi obţinute prin nicio altă soluţie injectabilă. Efectele sunt spectaculoase şi imediate, iar partea şi mai bună este că odată cu trecerea timpului, ele se intensifică. Practic, veţi sesiza cum pielea, care trece printr-un proces de regenerare, devine mai întinsă şi luminoasă pe zi ce trece. Nu este de mirare că rezultatele sunt comparate cu cele create de un lifting nechirurgical! Este un tratament pe care medicii noştri îl recomandă pacienţilor trecuţi de vârsta de 35 de ani, atunci când se sesizează deja semne ale îmbătrânirii.”
(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)
Spre deosebire de injectările clasice cu acid hialuronic, tratamentul cu Radiesse  păstrează pielea netedă şi fermă mai mult timp. Practic, vă puteţi bucura de rezultate chiar şi mai bine de un an, spun medicii, asta înseamnă că veţi ajunge mai rar pe la cabinetul esteticianului şi veţi salva sume importante de bani. O altă diferenţă este că în vreme ce acidul hialuronic atacă liniile fine şi medii, Radiesse funcţionează spectaculos în ceea ce priveşte ridurile adânci, dar şi atunci când vine vorba despre pielea de pe mâini, afectată şi ea de procesul de îmbătrânire.
„Extrem de apreciată este şi versatilitatea tratamentului. Poate fi folosit şi pentru conturarea bărbiei, şi pentru umplerea şanţurilor nazolabiale, pentru ridurile marionetă, pentru conturarea tâmplelor şi mandibulei, asigurând crearea unei armonii la nivel facial. Nu îl recomandăm însă pentru zona buzelor sau pentru ochi, întrucât are o consistenţă mai puţin fluidă, comparativ cu acidul hialuronic, deci poate lăsa unele umflături.”
(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)
Cum se administrează tratamentul? 
Primul pas al procedurii este, fără îndoială şi excepţie, consultul iniţial, în cadrul căruia specialiştii vor afla care sunt problemele de ordin estetic pe care doriţi să le corectaţi şi vă vor recomanda tratamentul adecvat. Tot atunci, medicul va stabili şi volumul de substanţă necesară în injectare, în funcţie de adâncimea ridurilor.
„Printr-un ac extrem de fin, medicii noştri vor injecta substanţa în zonele vizate de tratament. Pacienţii sensibili la durere pot opta pentru aplicarea unei creme cu efect anestezic, care va diminua din disconfort. Şedinţele sunt unele dintre cele mai rapide din domeniul beauty. În maximum jumătate de oră, tratamentul ia sfârşit, iar pacientul îşi poate relua activităţile cotidiene fără probleme.”
(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)
Imediat după dizolvarea gelului în piele, începe şi stimularea producţiei de colagen. Procedura este ideală pentru persoanele care au o stare bună de sănătate şi care încep să observe o piele tot mai laxă. Aprobat de cea mai severă instanţă de control în domeniul medical, FDA, Radiesse poate produce doar mici înroşiri locale sau vânătăi uşoare, semne care trec în câteva zile de la injectare.
Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: glamclinic.ro. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.