Christian D apare alaturi de Lolita in cel mai nou clip al sau

Dupa ce a lansat alaturi de Narcotic Sound hituri care au cucerit topurile de specialitate atat la nivel national cat si international precum „Mamasita” si „Danca Bonito”, Christian D lanseaza „Lolita”, un single exotic si jucaus ce se regaseste pe urmatorul EP al sau.

Piesa este compusa si produsa de catre Christian D impreuna cu Dony si Paul Daniel Panait, iar videoclipul este regizat de San.

„Am inceput sa scriu la piesa in vacanta de iarna, cand ma aflam in Norvegia la sora mea, pe un beat crud, dar foarte balansat de-al lui Paul Daniel. Dupa ce i-am aratat lui Cornel (Dony), a facut si el o versiune care mi-a placut foarte mult. Cand am revenit in Romania, am dus usor impreuna cu el piesa mai departe la forma actuala. 🙂 Am fost foarte entuziasmat de single si am decis sa fac un clip cool impreuna cu San si Adrian Stiuculeanu. Filmarile au avut loc in Mamaia si au decurs foarte chill alaturi de frumoasa «Lolita» aka Geanina Olaru (constanteanca si ea de fel) si Alin Stacescu, caruia ii multumim enorm pentru ajutorul primit. «Lolita» este prima piesa din cariera mea solo si face parte dintr-un EP ce urmeaza sa-l lansez in viitorul apropiat”, declara Christian D.

Cantaret si compozitor, Christian D (Cristian Dumitrescu) si-a inceput cariera muzicala in trupa Refflex cu hituri precum “O aventura”, “Viteza luminii”, “Fara ea”, iar mai tarziu alaturi de Narcotic Sound ca si compozitor si solist, a lansat “Mamasita”, piesa ce a cucerit topurile muzicale de specialitate atat national cat si international si a primit titulatura de hit al verii 2010. A urmat “Danca Bonito”, piesa ce a devenit repede hit si a castigat trofeul Romanian Top Hits, primind titulatura de “Cea mai buna piesa a anului 2011”. A continuat apoi cu “Poesia de Amor”, “Vai”, “Labirint de Sentimente” si “Te iubesc”. Stilul sau original este resimtit in 2016-2017 cu “Ale” (alaturi de Andreea Banica) si “Venga”.